- Kommersiell markedsføring -

Det er noen som det virker som har absolutt alt, og det å finne gaver til dem er svært vanskelig.

Her er guiden til julegavene til de som har alt, eller som i hvert fall virker som om de har alt.

Happy family with two children with Santa hats lying down on the floor, looking at camera.

After shave

Det er ikke alle menn som har en skikkelig after shave, men tro oss, han kommer til å elske å få dette i gave. Man for nemlig aldri nok av barberingsprodukter. Disse er det kvalitet over, og de lukter veldig godt.

Calvin Klein – Gucci – Armani


Blazer

En fin dressjakke gjør masse med et antrekk, og tar seg like godt ut på fest som til jobb og hverdags.  Disse blazerene er fra kvalitetsmerker. Dette er blazerne som skiller seg ut og vil heve antrekket flere hakk.

Marineblå Tiger of Sweden – Mørkeblå Tommy Hilfiger – Polo Ralph Lauren– Brun Tiger of Sweden


Lydsystem

Hodetelefoner med god lyd er noe alle blir glad for å få i julegave. Disse trådløse hodetelefonene er stilige, men også veldig praktiske. De har «noise cancellation»-funksjoner som gjør at du kan koble helt ut når du tar de på deg. Om han er en som reiser mye er dette den perfekte gaven, for det å kunne «skru av» lyden på flystøyet er luksus.

Beoplay – Svart Oppo – Hvit Oppo – Svart Oppo


Se rabattkoder til nettbutikkene her


Klokke

Urverk er perfekte gaver hvis man er usikker på hva man skal gi. En mann får aldri for mange klokker, og en ekte feinschmecker bytter gjerne ur etter anledning. Gå enten for enkle klokker til daglig, slik som den fra Gant, eller mer sporty varianter slik som Casio G-shock. Skal du gå for premium luksus kan du vurdere varianten fra Hugo Boss eller den ultimate klassikeren Sjöö Sandström.

Casio – Gant – Sjöö Sandström – Hugo Boss – Ingersoll


Rått actionkamera

Små, kompakte actionkameraer holder nå like god bildekvalitet som store og til tider mer upraktiske varianter. En populær favoritt er GoPro, som nylig lanserte sin nye HERO6-linje. Med GoPro HERO6 kan du enkelt sende bildene og videoene du tar til din mobil. Stemmestyring, GPS og en solid, vanntett konstruksjon gjør kameraet til det perfekte actionkameraet. Ta med deg dette kameraet på din neste reise.

GoPro Hero6 her


Se enda flere actionkameraer her


Personlige bilder

Er han glad i foto? Eller har han en haug fete bilder som burde kommet seg opp på veggen? Fremkall egne bilder på plexiglass, lerret eller aluminium for en perfekt, personlig gave.

Fotofremkalling her


Luksusjakke

En luksuriøs frakk er aldri feil, og i Norge er det et plagg man får bruk for oftere enn andre steder. Oscar Jacobsen er kjent for sin enormt høye kvalitet, og denne brune ull-varianten er en klar favoritt. Kombiner den med en digg ullgenser, og noen gode flanellbukser.

Frakk fra Oscar Jacobsen – Genser fra Stenstroms – Oxford sko fra Crockett & Jones – Bukse fra Oscar Jacobsen


Du finner også flere luksusjakker her


Instrument

Flere av gutta har en hemmelig drøm om å lære seg å spille et instrument. Hjelp ham å realisere drømmen med å overraske ham med en gitar for nybegynnere eller et annet instrument.

Gitar her


Erotisk leketøy

Noe han (nesten) garantert ikke vil forvente å få i gave er et erotisk leketøy. Denne supermoderne varianten tar opplevelsen til et nytt nivå. Kobles opp til mobilen kan den også. Og hvem sa at man ikke kan være to? Les om alle mulighetene her.

BKK Virtual Reality masturbator her


Interiør

Å oppgradere hjemme er noe man ikke gjør altfor ofte, men det kan gjøre mye å få litt forandring i huset. Overrask ham med et fint møbel, slik som et stilig bord, en rustikk kommode eller en hyggelig sofa for to.

 Kommode her – Sofa her – Sidebord her


Pass på å sjekke ut flere interiørtips her


Bøker

Opplevelsen av en god bok kan ingen ta fra deg, og det finnes bøker for enhver smak. Liker han krim og spenning? Da er kanskje disse alternativene noe for ham.

IT – Tørst – Opprinnelse


Tilbehør

Man får aldri nok av tilbehør, og en fin gave er en accessory som gjør det lille ekstra. Hva med en weekendbag han kan ha i mange år? Eller et nytt slips til jul og nyttår? En ny lommebok er også alltid en hit.

Weekend-bag fra Tiger of Sweden – Skjerf fra Gant – Lue fra Polo Ralph Lauren – Belte fra Hugo Boss – Hansker fra NN07 – Belte fra Polo Ralph Lauren – Lommebok fra Hugo Boss – Slips fra Tiger of Sweden


Se mer tilbehør her


Koffert

En stilig koffert er noe en «kjenner» trenger, og hvis han reiser mye er det essensielt. Enten om han trenger en avslappet og praktisk bag/koffert, eller en passende koffert til jobbreisen, finner du det her.

Osprey – Montblanc – Paul Smith – The North Face


Reise

Selv om han «har alt», så har han aller mest sannsynlig ikke opplevd å bo på verdens eneste 7-stjerners hotell (og nå har han kanskje ny koffert også). Det berømte Burj Al Arab i Dubailigger på en menneskeskapt på hele 280 meter fra land, og selve øya brukte de hele to år på å lage. Hotellet har 8 restauranter, privat strand, egen spisestue på alle rommene, samt et enormt luksusspa.

Om du derimot ser etter litt mer budsjettvennlige priser på spa, så har vi noen supre tips her.

Sjekk hotellet her

 

 

Sjekk også våre andre gaveguider:

Dette er årets beste julegaver 2015

Den store gaveguiden til diamanter

Gaveguide til besteforeldre

50 julegavetips til under 500kr

Slik får du en morsom jul

Smartklokken vi vil ha under juletreet

Polaroid – den perfekte gaven for så mange

De sikre interiørgavene

Årets kuleste julegave til barna?

Gaveguide til barn 6-12 år

Gavetips til mote-og interiørinteresserte

Julegavene som booster treningsgleden

Myke julegaver vi vil finne under juletreet

Gaven hunden din vil elske

Topp 10 elektronikkgaver til jul

Smågaver til menn

De beste harde pakkene under juletreet