- Kommersiell markedsføring -

Her er både årets smartklokke, treningsarmbånd og beste datamaskiner. 

Lyd & Bilde har testet årets beste gadgets – og vi er ikke overrasket over at nettopp disse produktene vil være å finne under mange av juletrærne på julaften.

Årets smartklokke

iStock_000065918339_Medium

I år kom Apple Watch på markedet og vil være på ønskelisten til MANGE nordmenn. Den er lekker å se på og enkel å bruke. Den er en av de dyreste på markedet, men likevel… Den leverer. Kåret til årets smartklokke av Lyd & Bilde. Den begynner i tillegg å bli utsolgt flere steder, så bestill den her, så er du garantert å få tak i den…

Her får du tak i den

 

Datamaskinen med 5K-skjerm

apple-imac-with-retina-5k-display-core-i5-8gb-1024gb-hdd.tif

Det må da kalles et mesterverk? Det er verdens første datamaskin med så høy oppløsning. Ifølge Lyd & Bilde er denne skjermen også mye skarpere enn den 4K-skjermen du har hengende på veggen hjemme… Nå er det vel bare å bytte ut, tenker du vel?

Se mer om den her

 

Den beste Windows-maskinen i denne prisklassen?

dell-xps-13-infinity-9350-core-i7-8gb-256gb-ssd-133

Nå er alle gode ting tre for Dell, skal vi tro testen i Lyd & Bilde. Skjermen på Dell XPS 13 skal være en av de flotteste i sin klasse og det er en av grunnene til at Dell-maskinen er kåret til årets ultrabook.

Du får tak i den her

Dette blir din fitnesspartner

230b5a4b182803d1f90466d59fc147f8

Jawbone UP3! Trenger egentlig ikke si mer, men UP3 er en av de treningsarmbåndene som gir mest dekkende oversikt over helsen din. De er kjempepopulære og en fantastisk julegave…

Får tak i den her

Og her får du tak i Jawbone UP24 – en smalere variant enn UP3.

 

Kun 400 grams tung drone

parrot_bebop_drone_blue-32230701-xtra9

Det nye leketøyet Perrot Bebop. Kos deg med film i Full HD med det 14 megapixler kamera. Samtidig har dronen innebygd GPS, som gjør at den også har «returning home»-funksjonen. Perrot Bebop har avansert teknologi og fjærlett design.

En kul julegave til poden eller kanskje deg selv?

Her kan du lese mer om den

 

En bestselger!

polraro

Et nostalgisk og fantastisk produkt som vil kunne dokumentere minner vil slå an hos de aller fleste. Vet du ikke hva du skal kjøpe til kjæresten, tenåringen, pappa eller storebror – da kan du være sikker at et Polaroid-kameraene vil helt sikkert falle i smak! Nostalgi med moderne teknologi.

 

Les også
Spennende gaver til julekalenderen

 

Få full oversikt over nettbutikkene her