- Kommersiell markedsføring -

Er det en ting som alle elsker, uansett alder eller kjønn, så er det bilder.

Et nostalgisk og fantastisk produkt som vil kunne dokumentere minner vil slå an hos de aller fleste. Vet du ikke hva du skal kjøpe til kjæresten, tenåringen, pappa eller storebror – da kan du være sikker at et Polaroid-kameraene vil helt sikkert falle i smak! Nostalgi med moderne teknologi.

Polaroid-kameraer gjør et heidundrende comeback i månedene før jul og nå er endelig disse to bestselgere inne på lager igjen!

Her kan du gå rett til kameraene

Det første Polaroid-kamerat kom på markedet rett etter andre verdenskrig, i 1948.  Det var likevel ikke før i 1972 det første virkelige kameraet med film som framkalte seg selv slik man etter hvert kjente det. Utover på 70-tallet ble kameraet ett av de mest populære som fantes, men ble etter hvert borte fra markedet da digitalkameraene kom.

I 2009 kom så de moderne Polaroid-kameraene som ble en salgssuksess med en eneste gang. Nå har kameraene vært utsolgt i Norge og Europa en stund, men er endelig tilbake til jul. Dette er en garantert pakkevinner!

Polaroid Z2300

Polaroid er faktisk mer enn 70 år gammelt, og den gamle klassikeren har smeltet hjertene våre igjen. Med delingsplatformer som Instagram og Facebook, vokser interessen for bilder og dette kameraet frir til entusiastene som foretrekker gammelt design med en moderne kjerne.

polaroidLes mer om produktet her.

Denne kompakte digitale polaroidkameraet lar deg se bildene i displayet før du bestemmer deg for å skrive dem ut. Det er noe helt fantastisk med det å kunne holde et bilde i hendene istedet for alltid å se minnene digitalt på mobilen eller Macen.

Akkurat som i gamle dager spytter Z2300 ut det ferdige produktet gjennom frontluken, og du kan le, gråte eller mimre over øyeblikkene du har fanget på papiret. Dette kameraet kan tas med overalt og du får din foto i hånden i løpet av 45 sekunder! Takket være den digitale teknikken kan du beskjære, legge til rammer eller hvorfor ikke bruke et av kameraets innebygde lys-filtre før bildet skrives ut.

polaroid3

Polaroid Z2300 benytter ZINK Zero Ink Printing Technology i formatet 2×3″. Det innebærer fargebilder av god kvalitet i størrelsen 5,1 x 7,6 cm på vann- og smussbestandig papir. Papir i 30-pakning kan kjøpes på denne siden. Det trengs selvfølgelig ikke blekk, toner og den slags mas. I Polaroids magiske verden funker det likevel!

Her kan du lese mer om Polaroid Z2300.

Sjekk også: Polaroid Zip Instant Fotoskriver – den superraske skriveren som lar deg skrive ut bildene rett fra smarttelefonen eller nettbrettet

En gave til en du er glad i

En annen variant, som i tillegg er mer budsjettvennlig, er denne råtassen!

Polaroid 300 er en oppdatering av en klassiker, i en kul og lekent design. Ta den med på tur, fest eller ha en liten selfie-fotoseanse med veninner.

pola1

Når markedet er varmet opp med apper som gjør at mobilbilder ser gamle ut, er det ikke rart store og små setter opp polaroid kamera på sin øsnkeliste til jul. Dette søte kamera vil falle i smak hos de fleste og krever ingen spesielle kamerakunnskaper. Den er enkel i bruk og kommer i et kult design.

Ingen kabler, ingen USB, ingen PC. Bare trykk på knappen.

Polaroidkameraet har automatisk blits og fokus. Det eneste du må velge er én av fire lysinnstillinger. Bildene som kommer ut er i visittkortformat, 4,6 x 6,2 cm.

Les mer om Polaroid 300-kameetra her og se hvilken farge du liker best.

Les også: Spennende gaver til julekalenderen

Få full oversikt over nettbutikkene her