- Kommersiell markedsføring -

Nytt år og nye muligheter gir mange motivasjon til å begynne et nytt og sunnere liv. Det er en klisje, men for mange fungerer det utmerket. Det gir et nytt driv, ny motivasjon å begynne med blanke ark i januar.

Nei, du trenger ikke å bruke tusenvis av kroner på PT og kroppsanalyse for å få informasjon om maks- og hvilepuls og fettprosent. Den smarteste vekten Withings vil hjelpe deg med alt dette og mer!


Vekten som viser om du er i form

Det er en grunn til at PTer og andre som driver med trening ber oss om å bruke målebånd og ikke vekt til å måle progresjon! Du skal fokusere på fettprosenten og ikke kiloene. Det viser ikke vekten din! Eller kan den gjøre det? Skal du sette i gang med styrke og sunt kosthold bør du skaffe deg verdens smarteste vekt: Withings body.

Withings bodyr er noe av det smarteste apparatet du har på badet. Denne viser ikke bare hvor mye du veier. Du får vite hvor stor andel muskler, fett, beinmasse og vann kroppen består av. Ja, og hvor mye du veier, selvsagt!

vekt2Les mer om denne smarte vekten her.

Helse sitter ikke i kiloene

Når hvilepulsen blir lavere, fettprosenten går ned og du kan styre luftkvaliteten i rommet som også fører til bedre søvn, vil du kjenne energien øke i takt med motivasjonen. Når du merker at fettprosenten blir lavere, vet du at styrketreningen begynner å gi synlig effekt i form av muskler. Muskler veier mer enn fett og dette vil aldri din normale badevekt vise deg. Men Withings smartvekt gjør nettopp dette!

Withings er enkel i bruk og hele 97% av brukere har rapportert at vekten har hjulpet dem å gå ned i vekt

Via appen Withings Health Mate (iOS og Android) får du synkronisert all informasjon og du får enkelt oversikt over alt du måtte trenge og ønske.

Her finner du Withings smartvekt.

Les også:

Slik skaffer du deg Nintendo Switch

Dette er vår kamerafavoritt

7 nyttårsforsetter du bør ha