- Kommersiell markedsføring -

Lanseringsdatoen for den revolusjonerende Nintendo-konsollen er satt.

Forhåndsbestill Nintendo Switch her

 

Det er knyttet enorme forventninger til Nintendo Switch (tidligere kalt NX), som er Nintendos nye konsoll. Den japanske spillgiganten holdt fredag 13. januar en ny presentasjon av Switch, og nå er lanseringsdatoen endelig satt: 3. mars slippes vidunderet på markedet.

Nintendo Switch er en hybridkonsoll hvor du kan spille både med og uten TV, og den er formet som et lesebrett. Konsollen har to avtakbare håndkontroller som kan brukes hver for seg eller kombineres for å få en mer tradisjonell håndkontroll.  

Du kobler enkelt Nintendo Switch til TV-en ved å sette den i dokkingstasjonen, og hvis du vil ta den med deg og spille portabelt uten TV-en, kobler du den enkelt fra dokkingstasjonen. Nintendo Switch vil bruke kassetter, akkurat som Nintendo 3DS.

På fredagens pressekonferanse ble det avslørt at levetiden for batteriet i håndholdt modus ligger på mellom 2,5 og 6,5 timer, avhengig av bruken. Skjermen støtter en oppløsning på 720p. En gledelig nyhet er Nintendo har besluttet å droppe regionsperren. Dermed kan du spille spill fra alle regioner uansett hvor du befinner deg i verden.

Men hvordan får du tak i Nintendo Switch? Hos CDON kan du forhåndsbestille produktet allerede nå, og det lønner seg å være tidlig ute for å komme tidlig i køen.

Forhåndsbestill Nintendo Switch her

 

 

Se video av presentasjonen:

 

Forhåndsbestill Nintendo Switch her