- Kommersiell markedsføring -

… som Kylie Jenner.

Foto: iStock


Husker du en tid når selfies ikke var en vanlig del av hverdagen? Det gjør nesten ikke vi. Selfies er like naturlig og vanlig aktivitet som å pusse tennene.

Når tar vi selfies? Det er i grunn ingen spesiell anledning som ikke passer seg for en selfie. Vi tar bilder når vi kjeder oss, når vi gjør eller ser noe morsomt – for ikke å glemme å dokumentere den nye frisyren når vi går ut fra frisøren.

Konseptet er jo enkelt. Du strekker ut hånden, bruker kamera på mobilen og knipser et bilde av deg selv. Men som vi alle vet kan en selfie ta ekstremt langt til å perfeksjonere. Hånden din er i veien, du får ikke til riktig vinkel eller belysningen er ikke optimal. En selfie-stick er heller ikke løsningen da du fort ser den på bildet. Kylie Jenner sier det selv:

“I take, like, 500 selfies to get one I like.” 

Derfor vil vi introdusere deg for dette geniale mobildekselet som vil ta dine selfies til et nytt nivå!

Klikk deg direkte inn til produktsiden her.

iPhone Anti-Gravity Case

78f23ada70901d3eef1c9a395996bf58

 

Dette dekselet har en selvklebende bakside som fester seg til glatte flater som speil, vindu, dataskjermer, vegger m.m. Det er så genialt – du klistrer ganske enkelt mobilen fast på speilet, vinduet eller kjøleskapet og tar bildet!

Mobildekselet hjelper deg også med å bruke mobilen på flere områder. Fest den til kjøkkenskapet eller kjøleskapet når du skal følge en oppskrift på telefonen og vil unngå å søle den til. Eller du kan henge den på baderomsspeilet og strømme favorittsangene samtidig som du tar morgenstellet. Mulighetene er mange!

Her finner du iPhone Anti-Gravity Case.


Dette har vi lært av Kylie Jenner

Dronningen av selfies er uten tvil Kylie Jenner som har gjort dette til en type kunst. Vi har tatt en titt på hennes Instagram-konto og funnet hennes beste triks til den perfekte selfien.

    • Bruk lyset til din fordel. Motlys, naturlig lys og skygger kan gjøre underverk. Et kult triks er å sette seg under en sterk lampe eller vri lampen mot ansiktet ditt.

 

    • Gå aldri forbi et speil uten å knipse et bilde.

 

      • Hold bakgrunnen nøytral slik at all fokus i bildet er på deg

 

    • Prøv unike poseringer og finn din beste side.

 

Les også:

10 trendy sandaler på salg

Baderingene alle vil ha nå

18 smarte dingser vi pakker i kofferten