- Kommersiell markedsføring -

Sist sommer ble baderinger det ultimate produktet å ha.Takket være kjendiser og bloggere kunne vi ikke få nok av den rosa smultringen eller den hvite svanen som tok over sosiale medier. Alle ville flyte på en smultring og legge ut bilde på Instagram!

De morsomme baderingene forsvant på rekordtid og skal du fylle Instagram med herlige sommerbilder der du flyter på svaner, enhjørninger eller ulike frukt må du være rask. Her er det virkelig førstemann til mølla!

Se alle baderingene her!


Sukkersmultring

 

Hvor søt er ikke denne?

Både Justin Bieber og Reese Witherspoon har instagrammet den, noe som potensielt sett gjør dette til verdens beste eller verste flyteleke.Du finner den her.


Enhjørning

Fullt oppblåst måler den 2,4 meter, så du får plass med god margin og litt til.

Gjør som Kendall Jenner og skaff deg denne!

Klikk den hjem her.


Flamingo

Klarer du å gjette hvilken kjendis som flyter rundt på en rosa flamingo? Hint.. han er sorry og skjønner ikke hva du egentlig mener når du sier nei og mener ja…

Svaret finner du på bildene her.


Sort svane

En sort svane flyter rundt i bassenget til Kris Jenner. Hvis det er fancy nok for «Momager» er det bra nok for oss.

Klikk den hjem her!

 


Hvit svane

 

Denne oppblåsbare svanen blir 1,8 meter lang og har perfekt flytekraft slik at den passer til både plasking og avslapping. Mens andre trår vann for å holde seg flytende, har du det flott med en flyte-flåte.

Se flere bilder her.


Regnbue

Sunnylife lever i en verden der sommeren aldri slutter, de er australske tross alt. Ta med deg den fresheste bademadrassen på stranda i sommer!

Se flere bilder her.


Vannmelon

Vannmelon slukker tørsten som ingenting annet og denne her oppblåsbare, overdimensjonerte biten med frukt holder deg flytende og bekymringsfri når du slapper av i bassenget.

 

Klikk den hjem i dag!

Har du alltid drømt om å flyte på en frukt? Da kan du oppfylle drømmen med denne ananasen!

Se alle baderingene her!