- Kommersiell markedsføring -

Tenk smart og nytt! Denne uken er det tilbudspris på to av de mest populære fremkomstmidlene.

Kjører du bil? Da vet du at det krever god del logistikk for å slippe kø og rush. Du må manøvrere deg gjennom byens veier, samtidig som du skal passe klokken.

Tenker du miljøvennlig? Da er du godt kjent med stappfulle busser og trikker, som ofte kan være forsinket.

Begge deler fører til mye irritasjon og mye unødvendig bortkastet tid. Så hvorfor ikke tenke nytt?

 

Ståhjulingen Airwheel S3
(Ny sommerpris! Før 19 999,- Nå 14 999,-)

AirWheelS3-saves-the-day34

Det er på tide å bli kjent med ståhjulingen Airwheel S3. Et fremkomstmiddel for deg som liker å styre tiden selv, og som kan ta deg fra A til B  helt uten ekstra kostnader eller svetteringer under armere.

Innebygd display
Modellen Airwheel S3 har innebygd display på styret der du kan lese av batteristatus, hastighet, distanse og temperatur. Det er ikke som den gode, gamle sparkesykkelen dette altså- men noe helt annet og mye bedre.

Lys og musikk
Den har lys både foran og bak, i tillegg til bremselys som sørger for at du kan kjøre trygt selv i mørket. En ekstra luksuriøs detalj er de innebygde høyttalerne og muligheten til å koble smarttelefonen til Airwheel S3 ved hjelp av bluetooth!

Helt genialt. Nå kan du cruise rundt i gatene mens du hører på musikk. Du finner mer informasjon og video av denne superkule modellen her.

Flere fakta:

 • Ståhjuling som alle kan lære å kjøre!
 • Motor: 1000 W
 • Distanse per lading: inntil 6 mil (varierer avhengig av helling og vekt)
 • Topphastighet: 19 km/t
 • Fjernkontroll for av/på og lysene er inkludert
 • Vekt: 22 kg
 • Ladetid: 4 timer (innebygd batteri)
 • Dekkstørrelse: 14 tommer
 • Mål: 128 x 61 x 59 cm
 • Maksvekt: 135 kg
 • Alle Airwheel tåler vann og kan kjøres i regn

Klikk her for å lese mer, få kjøpsinformasjon og se video

 

 

SoloWheel – hjulet du svever på…

(Ukens deal! Før 18 995,- Nå: 16 145,-)

 

39642557736c5cf5720c615b7469f3ca

 

Solowheel er hjulet som snurrer på dine vilkår. På avstand kan det se ut som om du svever, så kan du kanskje føle at du har fått superkrefter!

Hjulet, som bare veier 11 kg og kan løftes opp og bæres av sted, er lett å manøvrere takket være en gyro som «leser av» og forholder seg til tyngdepunktforskyvningene av kroppen din. Den er superenkel i bruk i tillegg til å være miljøvennlig.

Lett og praktisk

Du kan bremse, øke farten og svinge bare ved å lene deg fremover og bakover. Dette er absolutt ingen balansekunst og alle får det til.

Du lærer deg å manøvrere Solowheel på null tid, og dermed kommer du deg fra A til B på et blunk. Avanserte brukere sier de kan kjøre den på ett bein!!

Lader du Solowheel en time, vil dette tilsvare en-to timers kjøring. Hastigheten her er 0-16 km/h og Solowheel har en 1500 W motor. Den er ekstremt smidig og lett å håndtere.

Du kan se video her

Denne passer for alle som bor i byen og ikke har tid til å stå i bilkøer i rushen. Denne ruller deg dit du skal på et blunk. Byen åpner seg for dine føtter på en helt ny måte!

e813ca8466b318e0138d610aa42b67c3

Fakta

 • Underlag: Kan fint brukes på gress, grus, snø osv. Nybegynneren anbefales imidlertid å begynne å kjøre på et plant underlag som asfalt
 • Batteri: LiFePO4-batteri (jernfosfatbatteri) som greier mer enn 1 000 ladesykluser
 • Ladetid: Ca- en time, hvilket gir ca. én til to timers kjøring
 • Størrelse: Høyde: 48,3 cm. Lengde: 43,2 cm. Bredde med utslåtte fotstøtter: 35,6 cm. Oppslått: 20,3 cm
 • Vekt: 11 kg

Klikk her for kjøpsinformasjon og se video av Solowheel 

 

 

 

Nyhet: Bli kjent med Airwheel X3

air1

Et annet alternativ som øker i popularitet i disse dager, blant annet fordi den er lettere å frakte med seg er Airwheel X3 – en helt ny måte å ta seg frem på, perfekt for moderne mennesker.

Det går raskere og er mindre anstrengende enn å gå, det er mer praktisk enn å sykle, og det er mer miljøvennlig enn å kjøre bil. Det kan til og med kalles for en liten treningsøkt ettersom du står oppreist og må utfordre balanseevnen.

Når den ikke er i bruk tar du den bare med deg under armen, og du slipper dermed å bekymre deg for at den skal bli stjålet.

Dette gjør Airwheelen til et utrolig smart og enkelt fremkomstmiddel av en ny generasjon. Uansett hvor du skal og hvem du er, kan du bruke denne.

Og reiser du rundt i verden i dag ser du fort at denne har blitt tatt godt imot, for oftere og oftere suser menn i dress forbi fotgjengerne på  Airwheelers.

c692b1ca012df92706833da1aee7e90b

Enkel å bruke
Ta tak i håndtaket, og still deg på brettet uten å være redd for å falle – det er selvbalanserende. Nå er det bare å lene seg forover når du vil kjøre forover, mot sidene når du vil svinge, og bakover for å bremse!

X3-modellen er den enkleste og dermed også den billigste Airwheel-varianten, perfekt både de yngre og nybegynnerne.

Klikk her for mer kjøpsinformasjon og se video

Flere varianter
Ønsker du en annen variant, finner du Airwheel X8 på Coolstuff, her.

 

 Les også:

Så mye sparer du på å kjøpe linser på nett

Bokverdens svar på Spotify