- Kommersiell markedsføring -

Opptil 40% rabatt på nett!

Kontaktlinser er for mange ekstremt viktig, og en skikkelig kjedelig utgift som kommer måned etter måned. Da er det greit å være klar over at det kan være mye å spare på å handle linsene på nett fremfor hos optiker, så lenge du vet hvilken styrke og hvilken type linser du skal ha.

LensOn har blitt våre store favoritt når det gjelder linsekjøp av flere grunner. De har et gigantisk utvalg, svært gode priser og stadig vekk kampanjer med fri frakt og gode rabatter. Linsene kommer rett hjem i posten på rekordtid, så du trenger ikke stresse med å bestille lenge før du går tom for linser.

Her sparer du mye ved kjøp av linser.

 

Et raskt søk på det store internett viser oss at Lenson er billige på markedet. De populære dagslinsene Dailies AquaComfort Plus i en 90-pakning får du for kroner 354 hos Lenson, mens på Specsavers sine nettsider viser en total kostnad på 567 kroner.

Spar flere hundrelapper ved kjøp av linser her

 

PS! Husk å gå til en optiker for å sjekke linsestyrke og hvilke linser som passer best for deg, før du bestiller på nett. Stikk også innom en optiker hvis du har problemer med linsene.