- Kommersiell markedsføring -

Kutt utgiften med et enkelt klikk!

Kontaktlinser er for mange ekstremt viktig, og en skikkelig kjedelig utgift som kommer måned etter måned. Da er det greit å være klar over at det kan være mye å spare på å handle linsene på nett fremfor hos optiker, så lenge du vet hvilken styrke og hvilken type linser du skal ha. Vi kommer definitivt ikke til å gå tilbake til å handle i fysiske butikker etter å ha testet nettløsningen!

LensOn har blitt våre store favoritt når det gjelder linsekjøp av flere grunner. De har et gigantisk utvalg, svært gode priser og stadig vekk kampanjer med fri frakt og gode rabatter. Linsene kommer rett hjem i posten på rekordtid, så du trenger ikke stresse med å bestille lenge før du går tom for linser.

Sjekk utvalget her.

La oss ta et eksempel på linseprisene. En pakke med 90 stk. av linsene Dailies Total1, en skikkelig Rolls-Royce når det kommer til kontaktlinser, får du til 637 kr. hos Lenson akkurat nå. Til sammenlikning koster en like stor eske 800 kr. hos en fysisk forhandler vi har sjekket prisene til. Vi anbefaler forresten Dailies Total1 på grunn av komforten, da den puster godt og gir mye fuktighet.

Den populære dagslinsen Dailies AquaComfort Plus for du også en 30-pakning av til kr 132.00 hos LensOn, mens optikerprisen til sammenlikning ligger på rundt 160,-. Kjøper du to pakker med linser hver måned (du trenger jo gjerne til begge øynene), er det en god del å spare i løpet av et år! Og hvorfor betale mer enn man trenger?

Kjøper du linser for en lengre periode og for over kr 799,- sendes i tillegg linsene helt fraktfritt.

Linsetilbud

 

PS! Husk å gå til en optiker for å sjekke linsestyrke og hvilke linser som passer best for deg, før du bestiller på nett. Stikk også innom en optiker hvis du har problemer med linsene.