- Kommersiell markedsføring -

Har du konkurranseinstinkt og liker å presse deg på trening?

For de fleste er det svært givende å nå sine treningsmål og hele tiden prøve å forbedre egen prestasjon. Men dørstokkmila kan virke lang – særlig om vinteren. Mange opplever trim-frustrasjoner, forståelig nok er det ikke alltid like lett å piske seg opp av sofaen.

Nå blir det vanskeligere å finne på unnskyldninger med en egen PT på håndleddet!  Bli kjent med verdens mest avanserte treningsarmbånd Moov Now!

Treningsarmbåndet Moov Now  vil ikke bare hjelpe deg opp av sofaen. Dette innovative armbåndet veileder deg direkte mot dine mål!

AALes mer om dette innovative produktet her

Veiledning i sanntid

Moov Now kan du bruke på håndleddet eller på ankelen. I motsetning til mange andre trenings-armbånd er denne nyheten utviklet til å tåle vann opptil 3 meters dybde. Moov Now vil måle bevegelser når du svømmer eller dykker.

Skal du løpe eller sykle, vil din PT på håndleddet fortelle deg hvordan du ligger an i forhold til tidligere økter og gi deg tips til hvordan du kan bli enda bedre.

Etter økten får du all statistikken du måtte trenge uansett hvilke type aktivitet du har valgt den dagen. Moov Now bruker en app på mobilen, men du kan også bruke den uten telefonen, som under svømmeøkten eller boksing. Treningsarmbåndet har egne innstillinger som lar deg lagre bevegelser og hastighet, slik at du kan følge med på din utvikling på appen etterpå.

Treningen kommer til å bli mye morsommere, så hva venter du på?

Se video og les mer om Moov Now her.

Passer til all treningmoov2

Moov Now har bevegelsessensorer, akselerometer, gyroskop og magnetometer som gjør det mulig å følge med i 3D på alle bevegelsene du gjør. Moov er ikke utviklet til å være en skritt-teller. Det har blitt lagt vekt på at hver eneste bevegelse og hver øvelse du utfører skal kunne måles.

Appen måler aktivitet i tillegg til søvn, og den har mer enn 200 forskjellige treningsprogrammer og øvelser med varierende vanskelighetsgrad til følgende typer trening:

  • sykling
  • løping og gåing
  • trening for hele kroppen
  • svømming
  • boksing

Skal du trene hele kroppen får du både audio og video med tips tilpasset ditt treningsnivå. Moov teller også kalorier og følger med på pulsen og hjerte.

Her finner du Moov Now i 4 forskjellige farger.

 

Les også:

Vekten du faktisk vil ha

Bøkene du må lese om Islam og IS