- Kommersiell markedsføring - Closeup of man's feet on weight scale indicating overweight

Nytt år og nye muligheter gir mange motivasjon til å begynne et nytt og sunnere liv. Det er en klisje, men for mange fungerer det utmerket. Det gir et nytt driv, ny motivasjon å begynne med blanke ark i januar.

Nei, du trenger ikke å bruke tusenvis av kroner på PT og kroppsanalyse for å få informasjon om maks- og hvilepuls og fettprosent. Den smarteste vekten Withings vil hjelpe deg med alt dette og mer!

vekt

Veldig mange har lyst å bli litt sunnere, sterkere og sprekere og dermed står trening og sunn mat høy på prioriteringslisten. Ofte starter det med den forhatte badevekten. Det lille apparatet kan fort ødelegge dagen til de mest selvsikre menn og kvinner. Men viser den egentlig riktig tall og skal kan dette tallet egentlig fortelle deg noe om din form?

Mange eksperter har uttalt seg at vi egentlig ikke burde plassere badevekten på badet. Ujevnt underlag kan føre til ujevn måling og fuktighet som samles på bade vil også ha en effekt på tallet som dukker opp på den lille skjermen.


Vekten som viser om du er i form

Bruk målerbånd og ikke vekt

Det er en grunn til at PTer og andre som driver med trening ber oss om å bruke målebånd og ikke vekt til å måle progresjon! Du skal fokusere på fettprosenten og ikke kiloene. Det viser ikke vekten din! Eller kan den gjøre det? Skal du sette i gang med styrke og sunt kosthold bør du skaffe deg verdens smarteste vekt: Withings WS-50 WiFi Vekt.

Withings Smart Body Analyzer er noe av det smarteste apparatet du har på badet. Denne viser ikke bare hvor mye du veier. Den kan også måle kroppsfettet ditt i prosent, din BMI, måle hjerterytmen din via føttene og til og med måle luftkvaliteten og temperaturen i hjemmet ditt.

vekt2

Les mer om denne smarte vekten her.

Helse sitter ikke i kiloene

Når hvilepulsen blir lavere, fettprosenten går ned og du kan styre luftkvaliteten i rommet som også fører til bedre søvn, vil du kjenne energien øke i takt med motivasjonen. Når du merker at fettprosenten blir lavere, vet du at styrketreningen begynner å gi synlig effekt i form av muskler. Muskler veier mer enn fett og dette vil aldri din normale badevekt vise deg. Men Withings smartvekt gjør nettopp dette!

Withings er enkel i bruk og hele 97% av brukere har rapportert at vekten har hjulpet dem å gå ned i vekt

Via appen Withings Health Mate (iOS og Android) får du synkronisert all informasjon og du får enkelt oversikt over alt du måtte trenge og ønske.5

Her finner du Withings smartvekt.

Sjekk også det mest populære treningsarmbåndet i 2015.

FitBit Charge HR  hjelper deg med å holde styr på alt fra stegene dine, forbrenningen, pulsen og hvordan du sover.

Les også:

19 veier til et bedre nytt år 

10 dunakker du trenger nå, mann