- Kommersiell markedsføring -

Hva gir du til en venn eller familiemedlem som har alt? Kreativiteten varer ikke evig og etter flere år med innovative og annerledes gaver kan det hende at ideene stopper opp. Fortvil ikke. Som det ofte sies- det enkle er ofte det best. Ingenting er like personlig og hyggelig å få enn bilder. Ettersom vi har med oss mobilen over alt er vi aktive med å forevige hverdags-øyeblikkene mer enn noensinne.

Uansett interessefelt, alder og kjønn- en fotobok, en bilderamme eller kalender fylt med gode minner vil glede ethvert hjerte.Se alle valgmulighetene her.

Til og med søndag 22 november kan du gjøre superkupp på fotobøker! Opptil 60% rabatt hos Photobox!

Den perfekte julegaven

Julegavehandelen trenger ikke å være stressende. Du kan lage klikke julegavene rett hjem uten å forlate godstolen.

Finn et bilde du vet vedkommende er glad i og lag noe personlig og unikt. Bildegaver skaper du helt enkelt på nett og du kan sitte og kose deg i timesvis med forskjellige produkter og ideer. Sjekk ut photobox for å se alt du kan sette ditt personlige vri på.

Frem til søndag 22 november får du opptil 60% på fotobøker! Se tilbudet på Photobox

Du kan velge mellom ulike formater og størrelser. Det er faktisk så lett å forvandle dine fineste bilder til vakker og moderne kunst. Ta en titt på alle type veggdekorasjoner på nettsidene Photobox og SmartPhoto.

Lag en kokebok fylt med de beste familieoppskriftene til hele familien. Sett i bilder og notater og personlig hilsen til alle.

Har venninnen eller søsteren en firebent i familien? Enhver hundeeier vil hoppe av glede ved å åpne en gave hvor favorittsnuten pryder lerretet eller kalenderen.

Se alle valgmulighetene her.

På nettsiden SmartPhoto kan du lage nydelig julepynt. Alt fra adventskalender, vinbokser til juletrekuler og gavebokser med en personlig vri.

Du kan se alle produktene her.

Hvordan forvandle dine mobilbilder til flotte julegaver

Fotobøker har vokst i popularitet og det er ikke så rart. Det er veldig personlig og viser at vedkommende har brukt både tid og energi på gaven. Det ligger mye omtanke i gaver som inneholder bilder og alle blir rørt og glad når de mottar en personlig og gjennomtenkt pakke.

Hvis du nå har bestemt deg for å sette i gang med en liten fotoseanse, kan dette hjelpe deg på veien til en bedre resultat. Lek deg med vinkler og bruk fantasien. Ovenifra, under ifra eller kanskje på skrått?  Bildene kan bli mye mer spennende om du bare forandrer litt på vinkelen og leker deg litt.

Lys er superviktig når det kommer til bilder. Bruk naturlig lys for å skape dybde i bildene.

Selv om mobilkameraer er bra, er det ikke speilreflekskvalitet og ting som må zoomes inn på, blir ikke alltid like klare. Vær derfor nøye med avstanden til ditt motiv og gå heller nærmer for å være sikker at alt blir klart og tydelig.

Husk det gyldne snitt. Ditt hovedmotiv skal ikke være midt i bildet. Effekten blir mye bedre om du legger fokuset mer mot sidene.

Lag julegaver med de fineste bildene og forvandl dem til alt fra kalender til skoledagbøker og mer. Sjekk nettsiden Photobox og SmartPhoto.

Sjekk flere nettbutikker hvor du kan kjøpe julegaver her

Sett ditt personlige preg på alt

Det er ikke lenger kun plakater og fotobøker vi kan leke oss med. Det finnes utallige måter å ta vare på minnene og lage kreative gaver på.

Smartphoto har du utallige valg i tillegg til tips og inspirasjon.

En gave som kan både brukes og som gir liv til de beste øyeblikkene vil bli satt pris på hos alle.

Lag puter, krus, nøkkelring eller dekorasjonsklistermerker til den som har alt. Du finner kategorier som kjøkken og hjem, kontor, skole, tekstil og fest- bare for å nevne noen.

Magisk krus som gleder familiemedlemmer

Høres det litt morsomt ut? Ved første øyekast er koppen helt vanlig, men når du fyller den med varm væske dukker det opp personlig bilde og fine farger på koppen. Dette kan være den perfekte gaven når du har små barn i hus og alt for mange å kjøpe julegaver til. På Smartphoto kan du velge mellom 130 forskjellige stiler! Sett på bilder, tekst og velg mellom farger, mønster og temaer. Det er enkelt å laste opp og lage de mest fantasifulle gavene på nett. Ta en titt her for både gavetips og inspirasjon.

En venninnegave trenger ikke å være kjedelig. Tenk så overrasket hun blir når du gir henne en vinflaske med hennes bilde på.

Organiser og inviter til juleverksted. Lag konfekt, saft eller andre spiselige gaver og dekorer de med personlige bilder.

Tips: Du kan fremkalle bilder på unike måter. Lag bilder i retrostil eller Instagram-format. Les mer om det her.

Lek og ha et gøy

Våre telefoner og nettbrett er med oss overalt og er en stor del av vår hverdag.

Ikke bare beskytter du mobilen, men du gir den i tillegg et personlig preg ved å sette på et deksel. Mange har allerede de populære dekslene med logoer fra sitt favoritt-motehus eller finner inspirasjon i Camilla Pihl sine søte Hallo Kitty– deksler.

Ved å lage en fotodeksel kan du være sikker på at ingen andre har det samme og mobilen faktisk skiller seg litt ut fra de 4 andre iPhones som ligger på bordet. Kanskje du har en litt distre venninne som du vet bør merke telefonen sin, slik at hun lettere kjenner den igjen. Her kan du se hvor enkelt det er å lage en personlig mobildeksel.

Vær litt original og gi bort en gave til han og henne. Musematte,  iPad sleeve, fotomagnet eller kanskje kanskje et puslespill?

Det er utvilsomt mye moro du kan finne på for å glede andre. Du skal ikke se bort i fra at du bestiller noe til deg selv.

Her finner du en oversikt over produkter du kan legge din personlige vri på.

Ta vare på minnene dine og gi bort gaver eller forevig øyeblikk for deg selv. Sjekk nettsiden Photobox og SmartPhoto og klikk hjem de mest personlige gavene du kan gi og få.

Les også:

Her finner du mange flere nettbutikker som gjør det enkelt og behagelig å shoppe julegaver

Gaven som gir deg mange «likes» på Instagram

Denne må alle ha på hytta

Skaff deg polariodkamera