- Kommersiell markedsføring -

Når vi leker oss på Instagram og flipper gjennom tusenvis av bilder, dukker det ofte opp ting vi tagger våre venner i. Enten det er en kjole, et sted eller et sitat som du bare MÅ tagge bestevenninnen i.

Når det er sagt, er det et objekt eller kall det (drømme) produkt, som fikk hashtagene som #MÅha, #vinkveld, #såoss – til å poppe opp hos mange. Nå er den enormt populære vinglassflasken å få tak i i Norge!!

Bli som Jools i Cougar Town!

Dette er lillesøsteren til vinglasset i Cougar Town serien

Ikke alle kan drikke like ofte og like mye som karakteren Courtney Cox spiller i Cougar Town. Men det å trekke litt på smilebåndet og kjenne seg igjen i noen situasjoner der Jools og venninnene koser seg med et glass eller to, er det ingen tvil om at mange har gjort. Både Big Carl  Big Joe og Big Lou har hatt sentrale roller i Jools sitt liv og vi har ledd og gråt sammen med henne da det ene glasset etter det andre har blitt knust.

Se nærmere på den fantastiske vinglassflaksen her,

vin

Skaff deg din egen «Big Carl»

Denne vinglassflasken er den morsomste gaven du kan gi en venninne eller rett og slett skaffe til deg selv. Julegave, venninnegave, vertinnegave eller kanskje noe til et utdrikningslag!

Det spiller ingen rolle om hun har sett den populære serien, eller ikke. Vinkveld,ost og kjeks-kveld eller en jentemiddag- denne er rett og slett genial.

Du trenger ikke å bruke den til å drikke heller. Tro oss- gjesten kommer til å  le høyt når de får øye gjenstanden på kjøkkenbenken! Nå kan du sikre deg den kuleste vinflasken her!

Ta frem telefonen og tagg dine venner! Jentekvelden blir mye mer festlig med denne rundt bordet.

Skaff deg vinglasflasken her.

 

Les også:

Denne må alle ha på hytta

Polaroidkamera- den perfekte gaven til de som har alt