- Kommersiell markedsføring -

Å dirke opp hengelåsen i boden eller skapdørene på treningssenteret krever ikke spesielt mye tid eller ferdigheter.

Låsens konstruksjon, materiale og størrelse kan være et hinder for tyven, men når det kommer til stykket er det i mange tilfeller ikke store jobben å forsyne seg av dine verdisaker. Sverger du fortsatt til den gammeldagse hengelåsen, bør du ta en titt på Noke hengelås. Det som tilsynelatende ser ut som en ordinær hengelås, skjuler en digital hemmelighet.

27e55aebfb59a9676e478ff0ec6afcb2

Stopp sykkeltyven

Scenario: Du har kjøpt deg en splitter ny sykkel og låser den utenfor leiligheten, der den tilsynelatende står trygt noen få meter unna inngangsdøren. Likevel, sjansen for tyveri er stor. Det er ikke nødvendigvis organiserte bander som sniker seg i inn bakgårder i håp om å finne de dyreste skattene, men impulstyver – muligens med dirkekunnskaper. Det kan være alt fra personer på vei hjem fra byen som ser et fremkomstmiddel til amatørtyver som trenger kjappe penger og ser en gylden mulighet i ditt nye fremkomstmiddel. Utfallet er ofte trist: Ha det bra ny sykkel!

Sist sommer viste VG hvor enkelt det var å stjele en sykkel midt på åpen gate. Av 100 personer som gikk forbi var det kun én som reagerte! Ikke bli et av ofrene til sykkeltyvene og gå til anskaffelse av denne geniale hengelåsen.

Hvorfor er den så genial?

Jo, fordi Noke bringer hengelåsen inn i vår digitaliserte verden. Låsen er faktisk app-styrt. I praksis betyr dette slutten på febrilsk leting etter små nøkler til boden eller skapet! Via Bluetooth kommuniserer låsen med mobilen. Den kan faktisk låses opp uten engang å dra mobilen ut av lommen!

Noke hengelås løser dermed problematikken de fleste andre hengelåser ikke klarer.

Del med andre

213ddf0b1015880e18dfb1ea8f57e892

I appen kan du dessuten dele tilgang til låsen med andre, enten på bestemte tidspunkt eller i perioder.  Du får også historikk over hvor og når låsen har vært brukt. Ganske mye mer praktisk enn en nøkkel!

Gjør vandaliseringen umulig og oppdater din trofaste hengelås digitalt.

Noke er værbestandig, fremstilt av kraftig stål og utstyrt med den nyeste antiskimming-teknologien, alt for at sakene dine skal være trygt låst.

Spørsmål: Hva om du går tom for batteri på mobilen?

Svar: Ingen fare! Hvis mobilen forsvinner eller slutter å virke, kan du åpne Noke med en unik kombinasjon av korte og lange klikk.

Her kan du lese mer om den geniale hengelåsen.

Les også:

Vekten du faktisk vil ha

Den kuleste printeren til dine Instagram-bilder

Her er de beste treningsarmbåndene i 2015