- Kommersiell markedsføring -

Våren er endelig her! Vi føler varmen på kroppen og er i startgrupa med å gjøre klar båt, bil, hus og hage til sommeren. Vi har tatt en prat med Karoline hos Coolstuff som allerede nå merker at folk lengter etter våren.

De har gitt oss sine beste tips og de mest populære produktene som vi nordmenn kjøper i disse dager. Vårt tips: Skaff deg de smarte produktene nå, så du er klar til den STORE vårrengjøringen.

Slik gjør du deg klar til våren

Med Zacky unngår du at bilen blir forvandlet til en søppelplass når du kjører hageavfall, byggematerialer og annet rusk. Perfekt til vårrengjøringen med andre ord. Sjekk pris her!

trekk-bagasjerom-bil


Denne hageslangen floker seg ikke og er utvides når den fylles med vann. Les om hvorfor den er så genial her (artikkel). Sjekk prisen på den smarte hageslangen her.


Roterende vaskebørste ble en bestselger i fjor, og det er ikke uten grunn. Den kobles enkelt til hageslangen. Sjekk prisen her!

vaskeborste-til-hageslange

Mens du vasker og rydder, kan barna ha det gøy! Barnevakten denne gangen er den kule klatrebanen Ninja Line og den 12 meter lange taubanen Zipline.

Her får du tak i den kule taubanen, som du enkelt kan montere i hagen (eller nærmeste skogsholt).

zipline-taubane

Er barna dine like gærne som Tarzan, er også den stilige klatrebanen en sikker vinner.

klatrebane-til-hagen

Sjekk mange kule dingser til våren her