- Kommersiell markedsføring -

Når den fylles med vann, vokser den seg tre ganger så lang.  Når den tømmes, krymper den igjen. Dessuten floker den seg ikke.

Forestill deg en praktfull, grønn og frodig hage. Du ser den for deg? Ta en titt i hjørnet. Ikke sant. En stor og uregjerlig vannslange ligger der som en sleip orm og forstyrrer idyllen. Uansett hvordan du vikler og prøver å skjule den, så brer den seg ut og lager rot.

Se video her.

Den ekspanderende vannslangen er laget av lateks i stedet for plast. Ved hjelp av den fiffige konstruksjonen vokser den seg opptil tre ganger så lang når den fylles med vann, men krymper igjen straks den tømmes – uten at du trenger å gjøre noe. Dessuten floker den seg ikke. Endelig kan vanningen bli så lystbetont som den burde være!

Vi har testet den en hel sommer og kan love at den er både enkel å bruke, samt at den fungerer bra som både vanner og som utgangspunkt for å vaske bil. Både pga materialet den er laget av og fordi den faktisk er 3 ganger så lang som en ordinær vannslange.

Les mer om eller bestill den geniale hageslangen her. Kun 299 kroner.

hageslangestor

Vannslanger er vanligvis nokså uhåndterlige. Men ikke denne. Når den fylles med vann, vokser den seg tre ganger så lang, og når den tømmes, krymper den igjen. Dessuten floker den seg ikke!

Fakta om den ekspanderende vannslangen

  • Vannslange som vokser til opptil tre ganger sin egen lengde når den fylles med vann!
  • Krymper igjen når den tømmes for vann
  • Bretter, vrir og floker seg ikke
  • 10 meter lang (30 meter når den fylles med vann)
  • Materiale: lateks

Les mer om eller bestill den geniale hageslangen her.