- Kommersiell markedsføring -

Her er dingsene som gjør det enda litt bedre å være på hytta.

Påsken nærmer seg med stormskritt, og det er ikke lenge igjen til vi kan sette oss i bilen, på toget eller på bussen, og reise til fjells. Til påskesol, hvite vidder og lange dager med ski på beina.

Men også til påskekrim, påskelam, påskenøtter, appelsiner, kvikklunsj og koselige spillkvelder. Ja, det er mange tradisjoner som hører til påsken, og alt må på plass eller med før det kan bli skikkelig påske.

Eller kanskje du skal være hjemme og feire påske i byen – det kan være deilig det og. Under har vi uansett samlet sammen 9 dingser som gjør påsken og hyttelivet enda litt mer perfekt, til glede for både de som skal til fjells og de som skal være hjemme.

 

Spill for hele familien

 

Synes du kanskje Yazy kan bli litt kjedelig i lengden? Da kan vi anbefale et av de morsomme quizspillene Idiotkunnskap og Det burde man jo vite. Tilbakemeldingene er bare supergode og spillene er for hele familien. I tillegg tar de ekstra liten plass i bagasjen, da de ikke måler mer enn 14*14 cam sammenlagt.

Her får du tak i «Idiotspillet»

Her får du tak i spillet «Det burde man jo vite» 

 

Et deilig pledd

 

Har du ikke nok pledd på hytta, så må du i hvert fall gå til anskaffelse av et til. Det er få ting som er bedre enn å krype under et pledd på sofaen, etter en lang dag på ski, for å nyte påskekrimmen på TV.

Her finner du et stort utvalg av pledd!

 

 

Bluetooth høytaler fra Vooni

 

Lyst til å spille litt musikk i solveggen, men får ikke nok trøkk med mobilen? Da kan det være smart å gå til anskaffelse av en god trådløs høyttaler. Invester i denne lekre retro-høyttaleren fra Vooni, så har du en bluetooth-høyttaler og en lader i en og samme enhet.

Her får du tak i denne!

 

 

Lader til hele familien

 

 

Det er alltid mange ting som skal lades samtidig, når man først er inne på hytta, og da er det smart med en ladestasjon. Denne flotte USB-laderen fra Vooni, som kan lade 4 enheter samtidig er redningen. Så blir det hverken leting etter ledige lader eller ledige stikkontakter. Smart investering!

Her får du tak i denne! 

 

 

 

Røykfri kullgrill- klar på 4 minutter!

 

 

Er du lysten på pølser til lunsj, men orker ikke tanken på å fyre opp et bål, eller steikepanna. Det er for tidkrevende og i tillegg har du ikke lyst til å gå rundt å lukte surt bål.

Da er den røykfrie kullgrillen svaret på dine drømmer. På grunn av en innebygget vifte bruker den ikke mer enn 4 minutter på å bli klar, og den er som sagt røykfri slik at lukten ikke blir noe problem. Flott til bruk på hytta, men også i parken, i båten, på sommerstedet senere utover våren og sommeren.

Grillen koster kun kr 399,-, og du rekker å bestille den før påsken, hos Coolstuff.

Klikk her for å se mer på den røykfrie kullgrillen

 

Ute etter en miljøvennlig grill du kan etterlate i skogen? Se her!

 

 

Grilliput

 

grilli

Verdens smidigste grill! Slått sammen ser den ut som et rør og måler kun 28 x 2,2 cm. Enkel å montere, demontere og rengjøre!

Sett opp grillen raskt og grill litt her, grill litt der. Når du er ferdig, skraper du vekk grillrestene med den smarte renseåpningen og slår sammen Grilliput.

Grilliput er lagd av rustfritt stål og kan utmerket vaskes i maskin når du er er kommet hjem!

Les mer om eller bestill grillen her.

 

 

Grillpinner

 

 

Det er alltid litt styr med den grillingen, og i hvert fall om du har små barn og i tillegg til å sørge for bålet, og sørge for at alt er pakket med, så skal du åtte grille for de og. Vel, ikke om du har vært smart og gått til anskaffelse av noen skikkelig smarte grillgafler. Med dissegaflene fikser alle grillingen selv!

Her finner du de smarte grillgaflene

 

 

Filmkvelden

 

google_chromecast

 

Du har sikkert ordnet deg med nettverk, men ikke glem at du må ha en Cromecast eller Apple TV om dere sammen skal få sett på noe fra Netflix, HBO, iTunes etc. Sånn i tillegg til påskekrimmen så kan det være fint å ha tilgang til en saftig film, til de litt ekstra sene kveldene.

Her kan du skaffe deg en Cromecast

 

 

Brekkstangøksa

 

øks1

 

Har du ved liggende som du gjerne skulle ha hugget opp? Vipukirves brekkstangøks gjør jobben enklere for deg, ved å utnytte fysikkens lover til å forme vedkubben allerede i hugget. En ønskedrøm av en øks altså, som gjør to ting i en og samme håndvending.

Dessuten er den tryggere å bruke enn tradisjonelle økser, du kan bruke et hvilket som helst underlag siden øksa aldri går helt gjennom, bladet setter seg ikke fast, og du trenger ikke hogge like hardt.

Her får du tak i den smarte øksa

 

 

Og har du ennå ikke sikret deg påskeegg, så kan du også bestille det nå!

 

Påskeegg

Nå kan du bestille ferdig fylte påskeegg, både til barna, kjæresten og deg selv. Sikre deg godis i påsken til hele familien, nesten uten å løfte en finger. Så er det bare å gjemme eggene før du legger deg, og fremstå som like overrasket som ungene på morgenen. Påskeglede til alle!

Her får du tak i fylte påskeegg

 

 

Kinderegg Maxi

 

 

Enten du ønsker å glede barna, kjæresten eller deg selv med en ny variant av påskeegget, så er det verdt å investere i maxi-egget. Det er selvfølgelig Ikke lov å åpne det før på selveste påskeaften, men det blir jo litt ekstra spennende med en gave du ikke har pakket inn selv. Det er da lov å være litt barnslig!

Her finner du Kinderegg Maxi

 

Les også:

6 kule solbriller til menn

Nå får du halv pris på greenfee-en