- Kommersiell markedsføring -

Med Golfheftet er det mange penger å spare for deg som er glad i å spille golf.

Har du kanskje begynt å glede deg til golfsesogen? Lange dager ute i flotte omgivelser, med frisk luft, gode venner, spenning og hull 19.

Vi som liker å spille golf, vet godt hva de som ikke har prøvd det ennå, går glipp av. Men det koster å være kar som det så fint heter, og golfsporten kan fort bli dyr om du er ofte på banen.

I Sverige er golfsporten enda mer utbredt enn i Norge og derfor har de også kommet litt lengre enn oss når det gjelder å forhandle om prisen på greenfee-en. Kanskje skyldes det at svenskene er litt gjerrigere enn oss også, eller bare mer økonomiske…

Klikk her for å få rabatt på greenfee med Golfheftet

 

50% på greenfee

Uansett grunn så har du nå samme mulighet til å kunne spille golf rimeligere og spare penger. Golfheftet, som er Nordens største fordelskort for golfere med over 50 000 brukere, er nemlig nå også tilgjengelig i Norge.

Kortet gir deg som spiller muligheten til å spille på over 850 golfbaner i 10 land – Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Spania, Portugal, Storbritannia og Irland, med 50% rabatt på greenfeeen.

Her kan du se hvilke klubber du kan spille på med 50% rabatt i Norge.  

 

Med Golfheftet kan du spille til halv pris på over 800 golfbaner i Norge, Sverige og Danmark.

 

Spar penger etter 2/3 runder

Fordelskortet koster kun 495 kr, noe som betyr at du som spiller allerede etter 2-3 runder har begynt å spare inn penger. Og som det står på Golfheftet sine nettsider – «Hvem spiller vel ikke mer enn det pr. sesong…?»

Med Golfheftet viser du altså bare frem «medlemskortet» når du ankommer banen og spiller dermed runden for halv pris. Du kan altså spille mange av Nordens og Europas beste golfbaner til til 50% rabatt, men merk at basiskortet gir deg kun mulighet til å få 50% rabatt én gang pr. bane.

 

Golfheftet PLUSS

Når du har brukt opp rabatten på en bane kan du selvfølgelig spille til normal pris, eller du kan oppgradere kortet til Golfheftet Pluss – noe som gir deg tilgang til å spille til halv pris på de samme banene opptil flere ganger*.

Klikk her for å bestille Golfheftet PLUSS i dag

Klikk her for å lese mer om Golfheftet

*Tilbudet er begrenset til kun «Siste Minutt-tider», men Golfheftet forsikrer om at dette finnes det mye av både på hverdager og i helgene.

 

 

Ute etter sportsutstyr? Sjekk rabattkoder for outnorth.no på nettavisen.no/rabattkode