- Kommersiell markedsføring -

Mange penger å spare for deg som er glad i å spille golf.

En hel dag ute i flotte omgivelser med frisk luft, gode venner, spenning og hull 19. Vi som liker å spille golf vet godt hva de som ikke har prøvd det ennå går glipp av. Men det koster å være kar som det så fint heter, og golfsporten kan fort bli dyr om du er ofte på banen.

I Sverige er golfsporten enda mer utbredt enn i Norge og derfor har de også kommet litt lengre enn oss når det gjelder å forhandle om prisen på greenfee-en. Kanskje skyldes det at de er litt gjerrigere enn oss også?

Klikk her for å få rabatt på greenfee med Golfheftet

50% på greenfee

Uansett – fra spøk til alvor – Golfheftet er Nordens største fordelskort for golfere med over 50 000 brukere, og nå også tilgjengelig i Norge. Kortet gir deg som spiller retten til å spille på over 750 golfbaner i 10 land – Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Spania, Portugal, England, Skottland, Wales og Irland, til halv greenfee-pris.

Saken fortsetter under bildet!

Golfheftte

Spar penger etter 2/3 runder

Fordelskortet koster kun 495 kr, noe som betyr at du som spiller allerede etter 2-3 runder har begynt å spare inn penger. Og som de skriver på sine sider: «Hvem spiller vel ikke mer enn det pr. sesong…?»

Du kan spille mange av Nordens og Europas beste golfbaner, men basiskortet gir deg kun mulighet til å spille på en bane til halv pris én gang.

Golfheftet PLUSS- gratis innen 25. april

Når du har brukt opp rabatten på en bane kan du selvfølgelig spille til normal pris, eller du kan oppgradere kortet til Golfheftet Pluss – noe som gir deg tilgang til å spille til halv pris på de samme banene opptil flere ganger*.

Det samme gjelder om du sikrer deg Golfheftet innen 25. april – da får du nemlig Golfheftet med Pluss-abonnement på kjøpte gratis.

Klikk her for å bestille Golfheftet PULSS i dag

Klikk her for å lese mer om Golfheftet

*Tilbudet er begrenset til kun «Siste Minutt-tider», men Golfheftet forsikrer om at dette finnes det mye av både på hverdager og i helgene.

 

Ute etter sportsutstyr? Sjekk rabattkoder for outnorth.no på nettavisen.no/rabattkode