- Kommersiell markedsføring -

Smarte, annerledes og morsomme dingser som gjør livet enklere, festligere, penge- og tidsbesparende.

Vi har funnet 10 dingser som kanskje ikke er livssnødvendige, men enkelte gjenstander kan være til stor nytte i hverdagen, eller bare rett og slett underholdende.


Varmesåler

Kalde føtter er noe av det mest ubehagelige vi vet, men skal du oppholde deg ute en stund, er det dessverre vanskelig å holde seg varm på beina.

Og kalde tær ødelegger en perfekt vinterdag og humøret. To par med sokker er heller ikke løsningen – først blir du varm og så blir du svett, som igjen fører til kalde føtter.

Men med de nye, oppladbare varmesålene, som i hvert fall er redningen for snekkere, barnehageansatte m.fl. kan vi alle sikre oss gode og varme føtter i vinter.

Klikk deg inn til produktet her.

Snug Rug DeLuxe – Pledd med ermer

Etter timer ute i vinterkulden er sofa og pledd synonymt med kos og hygge. Det er så deilig å kunne slenge seg på sofaen, sette på en god film og tulle seg godt inn i et mykt og varmt pledd. Problemet oppstår i det du skal strekke deg etter godteriskålen, fjernkontrollen eller kakokoppen.

Her er det noen som har tenkt på deg og funnet på det perfekte pleddet.

Supersmart koffert

Det som tilsynelatende ser ut som en helt ordinær koffert, har en rekke nyttige funksjoner. La oss introdusere kofferten Bluesmart.

Bluesmart er en kabinkoffert med innebygd blåtann og tilhørende app. Du kan dermed se nøyaktig hvor kofferten befinner seg, og hvis du skulle bli distrahert og gå fra den, får du straks en melding på telefonen om at du er i ferd med å glemme igjen kofferten. Perfekt for alle vimsehoder der ute!

Overvekt? Aldri igjen.

Denne geniale kofferten har en innebygd vekt. Du trenger bare å løfte håndtaket, og telefonskjermen viser deg vekten.

Imponert? Her finner du kofferten.

YOYOPower GSM-styrt Strømbryter

 

Planer om å dra på fjellet i vinterferien men gruer deg til de første timene da hytta er superkald og mørk? Det er vel en drøm å komme inn til en ferdigoppvarmet hytte, fylt opp kjøleskap og lampene slått på? Kjøleskapet kan vi kanskje ikke hjelpe deg med, men resten kan du fikset med kun et par tastetrykk!

Nå kan du slå på alt fra lamper til varmeovnen med mobilen!  Dette er altså en GSM-styrt strømbryter som kan styre strømmen og registrere temperaturen via tekstmeldinger eller en app på smarttelefonen.

Les mer om denne innovative dingsen her. 

Fujifilm Instax Min 8

 

Instagram og Snapchat er så 2016!

Neida, men det er noe med fysiske bilder som vi kan ta på, henge opp og vise frem. Skap gode minner, lek med venner og bli en kreativ fotograf med dette superkule kameraet som fremkaller bildene dine på stedet!

Heng opp bildene på kjøleskapsdøra, sett dem inn i album eller lag morsomme kort til deg selv og venner. Her kan du være superkreativ!

Her finner du kameraet.

Veggie Twister

Denne dingsen lar deg lage gulrot eller agurk til spiraler eller grønnsakspaghetti. Har du startet det nye året med et håp om å spise mer grønt og mindre kjøtt kan dette være din bestevenn på kjøkkenet. Lag pastaer av ulike grønnsaker og bytt ut pasta med spiraler av deilig squash eller gresskar! Både store og små vil elske denne kjøkkendingsen!

Kjøp din nye bestevennpå kjøkkenet hos CoolStuff.no

Shiatsu massasjepute

Spiller ingen rolle om du står eller sitter mye i hverdagen. En deilig massasje er aldri feil og det er derfor du bør unne deg denne massasjeputen.

Med fire roterende massasjekuler i stoffet, masserer den stive muskler og sender ut varme ut i hele ryggen. En ekstra pluss er at denne ser ut som en vanlig pute, slik at du kan ha den fremme på sofaen eller i sengen!

Hvor deilig blir det ikke å sitte i sofaen og få en varm massasje mens du nyter favorittserien med et glass?

Les mer om massasjeputen her.

Ryggsekken Lifepack

Lifepack gjorde suksess på folkefinansieringssiden Indiegogo og samlet inn over en million dollar. Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor!

Denne stilige ryggsekken ser ut som alle andre, men dette er faktisk en «smart» ryggsekk. La oss si Ryggsekken 2.0 om du vil.

Den smarte ryggsekken har plass til bærbar pc og klær, har skjulte lommer til verdisaker, innebygd solcelledrevet nødlader med høyttaler og mobillader. Nå vil du aldri trenge å gå tom for strøm eller glemme verken PC, pass eller solbriller da du får plass til alt dette og enda mer i denne ryggsekken! Her finner du mer informasjon om Lifepack sekken.

Fakta om Lifepack:

  • Smart ryggsekk med innebygd nødlader og en mengde praktiske funksjoner!
  • To store lommer – hold atskilt pc, jobbting og klær
  • Polstrede lommer til 15-tommers bærbar pc, nettbrett, solbriller og papir
  • Fire skjulte lommer: til mobil og pass i ryggpanelet, til kredittkort i skulderstroppene
  • Sidelomme med feste til vannflaske
  • Sidelomme med innebygd USB/Lightning-kabel til lading av iPhone
  • Innebygd låsevaier i herdet stål som både kan låse glidelåsene og låse fast vesken
  • Enden av låsevaieren fungerer som flaskeåpner
  • Solcelleladeren/nødladeren er avtakbar og har to USB-porter og innebygd blåtannhøyttaler med AUX-inngang
  • Batteri: oppladbart litium-ion-batteri, 11000 mAh – opptil 12 ladinger av iPhone 6!

Anmeldelser av produktet sier sitt.

Her kan du lese hva fornøyde kunder sier om ryggsekken Lifepack.

Les også:

Slik skaffer du deg Nintendo Switch

Høyttalerne som lar deg glemme DAB-problemene