- Kommersiell markedsføring -

Endelig er årets store festdag her, og det skal feires og markeres i alle landets kriker og kroker, som seg hør og bør. Mange har sin egen tradisjon på hvordan 17. mai skal foregå. Kanskje har man champagnefrokost med venner før man drar ut for å se på barnetog og russetog. Eller kanskje feirer du hele dagen på hytta eller på sjøen, selvfølgelig med flagget hevet til topps, og gjester til middag.

Uansett kommer det mest sannsynlig til å bli en fantastisk dag, men husk på at det blir litt hva du gjør det til. Vi har derfor funnet frem til 17 produkter som du rekker å bestille, og som vil gjøre dagen til en enda bedre fest.

Her er våre maifavoritter på dingsefronten!

 

1) Brownie Maker

En smart måte å lage dessert til 4 eller flere, raskt og enkelt. Kakestykkene kommer ferdige ut av maskinen og alt du må gjøre er å drysse over litt melis, sprøyte på litt krem eller en kule is og pynte med jordebær.

Nå er det altså ikke lenger noe problem å få gjester på overraskelsesbesøk, eller lure på hva du skal lage når du har lyst på noe godt. En perfekt investering for hjemmet eller hytta, som du kan få god bruk for allerede nå til 17. mai.

 

Klikk her for å se mer på eller bestille pølsemaskinen

 

 

2) Pølsemaskinen

Du vet, når ungene begynner å mase, og du helst skulle ha gjort et par andre ting først. Eller grillen er full av koteletter, kylling og biff, og barna er sultne. Invester i en pølsemaskin og la barna fikse «biffen» sjøl.

Eller bruk pølsemaskinen selv, når du ikke gidder å lage så mye styr ut av en middag – den steker både pålser og varmer brød helt perfekt! Super også dersom folk kommer hjem til forskjellige tider.

Dette var en av fjorårets bestselgere, så vi garanterer ikke for hvor lenge den vil være på lager.

 


Klikk her for å lese mer om eller bestille pølsemaskinen!

 

3) Softismaskin

Med en softismaskin lager du enkelt en hel liter softis, og du kan smaksette den akkurat slik du vil! Prøv å lage bananis, kaffeis eller pølseis (sistenevnte er perfekt til 17.mai)!

Plugg maskinen i stikkontakten, hell i isblandingen og trykk på on-knappen. Etter ca. 15 minutter kan du klemme ut perfekt softis rett ned i et kremmerhus, beger eller bare en helt vanlig skål.

softis

Les mer om eller bestill maskinen her.

 

 

 

4) Kjølebrønnen Cool-Well

Miljøvennlig, praktisk og fantastisk! Grav en grop i plenen, fyll Cool-Well med drikke, senk den ned, og la bakken kjøle ned drikkevarene. Perfekt til hytta og kos i hagen! Brønnen rommer 24 bokser og en vinflaske.

Dersom du skal henge i parker på 17. mai er denne perfekt. Grav et hull til Cool-Well og fyll den med drikkevarer som så blir kjølt ned av den lavere temperaturen i bakken. Dermed har du alltid kald drikke tilgjengelig uten å trenge strøm eller måtte gå i skytteltrafikk mellom kjøkkenet og hagen!

 

frysøl

Les mer om eller bestill produktet her.

 

 

5) KitchPro Hamburgerpresse

Gjør som yankeene og nyt en «stuffed burger». Med hamburgerpressen kan du enkelt trylle frem knallgode hamburgere med diverse fyll!

Med denne imponere du kompiser når du skal grille på 17.mai-festen!

Lag din egen fylte burger med tre superenkle trinn:
1. Form bunnen med hamburgerpressen.
2. Fyll burgeren med valgfritt fyll.
3. Forsegle den, og trykk sammen. Ferdig!

 

presse

 Les mer om eller bestill produktet her

 

 

6) Wine-To-Go

Med denne kan du ta med deg champagneglasset på farten, noe som med stor sannsynlighet skjer 17. mai.

Dette take away-vinglasset gjør det til en fryd å drikke vin i parken, på stranden eller et annet sted der du vil være litt mobil. Doble akrylvegger holder ønsket temperatur på vinen!

PS: kan også brukes til annen drikke, f.eks iskaffe i bilen.

wine2go

Les mer om eller bestill produktet her.

 

7) Vinlufter Rabbit Super Aerator

Ofte kan en god vin som du har fått servert på restaurant eller hos noen venner, smake helt annerledes når du selv skjenker deg et glass hjemme. Det skyldes mest sannsynlig at du ikke har luftet vinen slik at molekylene i vinen ikke har våknet til live.

Men det er jo ikke alltid vi har tid til å vente på denne luftingen. Vi ønsker god vin, ja, men ofte umiddelbart etter at vi har åpnet flasken eller kartongen. Da er en vinlufter svaret på problemet.

Vinlufteren Rabbit Super Aerator er et eksempel på en god vinlufter som tilfører vinen oksygen på veien fra flasken og ned i glasset, og gir deg en mye bedre smaksopplevelse. Serverer du i tillegg vinen ved rett temperatur, er du langt på vei mht å sikre den beste smaksopplevelsen.

 

 Les mer om eller bestill vinlufteren her!

 

 

8) Champagne Cooler

Det gjelder å skape luksusfølelsen på 17. mai, og med champagne og jordebær er du langt på vei. Har du ingen champagnekjøler kan du investere i den flotte Champagne Cooler fra Coolstuff.

Etter noen timer i fryseren henter du ut din egen unike flaskekjøler av is, perfekt til sjampisen eller den drikken du ønsker!

Det følger med et fat som samler opp smeltevannet. Lekkert, smart og praktisk!

champagnekjøler

 Les mer om eller bestill produktet her.

 

9) Jordbærsnupper

En fantastisk smidig, liten snupper som virkelig fungerer. Enkel å bruke og med et perfekt resultat. Med et lett trykk på toppen av snupperen åpner det seg tre klør du omslutter hamsen med. Trykk og vri rundt, så vipe – et perfekt snuppet jordbær!

jordbær

Les mer om eller bestill produktet her.

 

10) Magisso kakespade

Med en tradisjonell kakespade må man først gjøre to snitt og deretter balansere kakestykket over til tallerkenen. Magissos innovative kakespade lager begge snittene samtidig, og gir deg og alle andre perfekte og like store kakestykker. Nå trenger ingen lengre grue seg til å måtte være den som skjærer kaken!

. Legg kakespaden mot kaken, press nedover, klem og løft ut – dermed får du et perfekt kakestykke uten søl! Kakespaden er laget av rustfritt stål og blir levert i en stilren gaveeske.

 

Les mer om eller bestill produktet her!

 

11) KitchPro Saftisformer

Saftisformeren fra KitchenPro garanterer deg og/eller ungene dine fire billige og gode is per dag. Fyll saftisformen din med deilig juice, brus, saft eller annet godt, frys ned og spis. Og når isen er spist og tørsten slukket, er det bare å begynne på nytt…

saftis

Les mer om eller bestill produktet her.

 

 

12) Vooni CityRocker

Trenger du en høyttaler som virkelig kan formidle god lyd fra både musikk, dagens talere og sangtalenter? Da burde du vurdere å investere i bestselger-høyttaleren Vooni CityRocker.

Det innebygde batteriet holder hele dagen, og skulle telefonen dø før den tid, finnes det også en USB-kontakt der du kan lade den. Hvis noen i selskapet får feelings og vil utfolde seg, er det også mulig å koble til både gitar og mikrofon samtidig.


Les mer om eller bestill produktet her! 

 

13) Vooni Retro Speaker

Synes du Vooni City Rocker er litt voldsom kan det kanskje friste med VooniRetro Speaker i stedet, om du er mer glad i bakgrunnsmusikk og mykere toner i et enkelt retrodesign. Med bluetooth-høyttaleren Vooni Retro Speaker får du trådløs musikk i pen innpakning! En praktisk bærereim gjør det enkelt å ta den med seg ut i hagen i parken eller på stranda.

 Les mer om eller bestill produktet her!

 

14) Fujifilm Instax Mini 8

All ære til Instagram, men det er likevel noe spesielt med fysiske bilder! Og uansett hvor mye #nofilter du bruker, er det vanskelig å henge opp mobilbildene på veggen. Med den stilige Instax Mini 8 får du et morsomt øyeblikkskamera som fremkaller bildene dine på stedet – perfekt når du vil lage en fotovegg eller et fotoalbum med morsomme minner fra en uforglemmelig kveld!

Les mer om eller bestill produktet her!

 

15) Airboard Denver

Gå, løpe og stå på rulleskøyter – det er både overvurdert og utdatert. Nå finnes Airboard-brettene, som kan frakte oss uten at vi trenger å anstrenge oss. Det ikke bare ser kult ut, men det føles også kult å kunne sveve av gårde og ha full kontroll. Noe å leke med på 17. mai?

Les mer om eller bestill produktet her!

 

 

16) Lys i hagen

En fargerik lysslynge, punktbelysning og en kul bærbar hagelampe er tips til belysning i hagen som skaper god stemning. Enda noen grunner til å drøye kvelden i noen timer til.

 

Bærbar bordlampe m/håndtak HER  –  Fargerik lysslynge HER  –  Hageglobus fra Star HER  

 

 

17) Mystic 8 Ball

Mystic 8 Ball dukker stadig opp i amerikanske TV-serier og er hysterisk populær i USA, og hvem kan klandre dem? En kule som inneholder svaret på alle livets spørsmål er jo uvurderlig, og hvem vil vel ikke ha noe uvurderlig? I hvert fall vil vi ha svar på livets gåter, når 17. mai festen drar seg mot kveld og alle barnefamiliene har pakket sammen kurven.

Les mer eller bestill produktet her!

 

…evt. kan du sikre deg årets morsomste spill, til årets feteste fest! Her finner du det! 

 

Les også:

Denne gjør det mye enklere å male!

Her får du verdens billigste øl!