- Kommersiell markedsføring -

Da er dette løsningen. 

Lei av å bytte mellom rulle og pensel ved maling innendørs, og tette mange kriker og kroker som skal males med et jevn strøk? Eller har du profilert veggpanel som må få et nytt strøk med maling? Da er kanskje denne malingssprøyten tingen for deg. Den søler lite maling, er enkel i bruk og effektiviserer malejobben betraktelig.

Spar 20% ved kjøp nå! Kode: NYBUTIKK

pfs-2000

Produktet vi snakker om er selvfølgelig Bosch malingssprøyte PFS 2000. Den forenkler malejobben og erstatter i tillegg samtlige maleverktøy du har hjemme.

Maskinen har en ALLPaint-teknologi som gjør at du enkelt kan sprøyte alle typer maling uten tynning. Samtidig har Bosch malingssprøyte PFS 2000 SprayControl Technology som gir en meget fin fordeling og jevn påføring. Da kan det vel ikke bli bedre?

Trenger du verktøy? Nå er det salg!

Spesifikasjoner
Malingssprøyten, som har en 440 watts motor, gir deg muligheten til presis justering av mengde maling for optimalt resultat, gjennom en 800 milliliter beholder og sprøyteytelse på 0-200 milliliter per minutt. Påføringshastigheten av maling er målt til 1,5 m² per minutt. For at du enkelt skal kunne bevege deg rundt er malingssprøyten tilkoblet en 1,25 meter lang slange med høy fleksibilitet, hvor du også har justerbart sprøytebilde.

 

male-benk

Ennå ikke overbevist? Den har en vekt på kun 2 kg, og skulderreim medfølger selvfølgelig. Da blir det enda enklere å gjennomføre malejobben. Men hvis dette produktet ikke står i stil med hva du tenker, kan denne kraftmaskinen av en sprøytemaskin være løsningen.

Trenger du verktøy? Nå er det salg!

 

Den bedre versjonen enn PFS2000, er PFS 3000. Dette er den mellomstore sprøyten fra Bosch, og leveres med en praktisk bærestropp som kan fint brukes i stige på husveggen din. Sprøyten benytter HVLP (High Volume Low Pressure) som betyr at den har en vifte som blåser ut fargen og gjør derfor at det kreves mindre maskering enn andre sprøytesystemer, grunnet jevnere utblåsning. PFS3000-sprøyta er utmerket til vegg- og tremaling.

Les mer om den her, og hvorfor den er perfekt å male med!

Uansett vil malejobben være gjort i en fei, og du kan bruke mer tid på hyggeligere ting du har planlagt å gjøre denne våren.

Spar 20% ved kjøp nå! Kode: NYBUTIKK