- Kommersiell markedsføring -

Med denne massasjemaskinen vil du glede deg ekstra mye til å dra hjem fra jobb.

Dette produktet ble utsolgt umiddelbart etter at det kom i butikk tidligere i år, men nå har Zenkuru nakkemasserer endelig kommet på lager igjen!

Er kroppen sliten og musklene ømme etter en lang arbeidsdag? Sol og sommer, og ikke minst sommerferien kan bare ikke komme fort nok – så du kan ligge langflat og pleie både kropp og sjel?

Som ekte massasje

Da kan det kanskje interessere deg å høre at det har kommet en ny massasjemaskin på markedet som er helt fantastisk og etter sigende kjennes ut som en helt ekte massasje! Vidunderet heter Zenkuru nakkemassasje og er super til rygg og nakke, så vel som til resten av kroppen.

Hemmeligheten bak denne suksessen er de fire roterende massasjekulene som simulerer de varsomme fingerbevegelsene til en utdannet massør. Og det høres jo ikke så verst ut!

Varm massasje til hele kroppen

Men det er langt i fra det hele. Du kan selv stille inn både hvor raske bevegelsene skal være og i hvilken retning de skal arbeide. Og i tillegg kan du slå på varme samtidig med massasjen!

Massasjeapparatet kan brukes på alle store muskelgrupper som kan ha bruk for en avslappende og dyp massasje – fra rygg, nakke og skuldre til lår, legger og føtter.

Har du lyst til å unne deg selv litt ekstra velvære fremover, og glede deg enda litt mer til arbeidsdagen er over så du kan reise hjem til deilig massasje, er det dette massasjeapparatet du skal gå for.

Her kan du lese mer om og sikre deg et Zenkuru massasjeapparat

 

Massasjeputen Shiatsu

 

En annen deilig nyhet er massasjeputen Shiatsu fra samme leverandør. Den ser ut som en vanlig pute, og du kan bytte til hvilket trekk du måtte ønske på den, men forskjellen er at denne puten gir deg en deilig ryggmassasje når du plugger i kontakten.

Også i denne massasjeenheten er det fire roterende massasjekulene som skjuler seg inne i puten, og som masserer stive muskler samtidig som de sender ut varme til muskelområdet.

Legg den i sofaen, lenestolen eller bruk den i bilen og du vil få en ny opplevelse neste gang du skal se på TV, sitte i bilkø eller bare ta to minutter med et blad i sofaen.

Her finner du Shiatsu massasjepute