- Kommersiell markedsføring -

Klokken for den som vil ha både design, kvalitet og funksjoner.

Helt siden smartklokkenes og aktivitetsarmbånedens inntog på markedet, har produktene fra franske Whitings ligger i toppskiktet. Smartklokkene i serien Withings Activité er etterspurt av en elite som ønsker både funksjon, kvalitet og design i ett og samme produkt, og det er akkurat det de får i en Whitings Activité ur.

Her får du kjøpt Whitings Activité Steel HR

 

Nye funksjoner og batteritid

Smartklokken, som ser ut som om den kunne tilhørt en moderne James Bond, er også kjent for sin overlegne lange batteritid. Det har kanskje så langt har vært et resultat av mangel på noen viktige funksjoner, men dette er ikke tilfellet nå lengre.

Med den nye utgaven, Withings Activité Steel HR, har produsenten laget en klokke med etterspurte funksjoner som pulsklokke og fremvisning av varsler fra mobilen din, og samtidig klart å bevare en batteritid på hele 25 døgn. Det er imponerende, men samtidig er Withings kjent for å kutte til beinet, og ikke inkludere masse ekstra, unødvendige funksjoner som man ikke bruker, men som spiser av batteritiden.

Full oversikt på armen, og mobilen

 

 

Klokken, som omtales som «mer enn en personlige trener», måler i tillegg aktivitet og søvn, den har alarmfunksjon, er vanntett ned til 50 meter og har analoge visere som forteller deg tiden.

På urskiven ser man umiddelbart både varsler fra mobilen, pulsen din, og selvfølgelig tiden. En liten urskive viser fremgangen din mot dagens mål – klokkeklart for deg som vil ha kontroll på hvordan du beveger deg!

All informasjon synkroniseres via Bluetooth til smarttelefonen din, slik at du til enhver tid har full oversikt over…, tja, det meste egentlig.

Smartklokken kommer i to størrelser, 36 mm og 40 mm, hvorav den minste passer like fint til han som til henne. Prisen for herligheten er henholdsvis 1899,- og 1999,-

Her finner du spesifikasjon, video m.m. av den nye smartklokken Whitings Activité Steel HR

  

Klikk her for mer informasjon om den nye Whitings Activité Steel HR

 

Les også:

Fitbit Charge 2 endelig tilbake på lager

8 nøkkelplagg for han til våren

Var flyet forsinket? Da kan du ha krav på 5500,00 kroner