- Kommersiell markedsføring -

Nå er den tilpasset den moderne mannen.

Ideen bak den berømte Exentri-lommeboken – eller «verdens smarteste lommebok» som den også blir omtalt som, så dagens lys allerede i 1999.

Gründerne bak var nordmennene Jon Richard Skjelvand og Marius Schiøll som så det økte behovet for en mer moderne lommebok med lagringsplass for flere kort, sedler og kvitteringer, samt umiddelbar tilgang til kort.

Nyhet: Exentri City – den nye lommeboken for den moderne mannen/kvinnen

Genialt konsept

Og lite visste vel de om at lommeboken Exentri Wallet skulle bli så populær, og en kjær eiendel til tusenvis av mennesker verden over. Men konseptet var helt enkelt genialt.

Den lille lommeboken i kvalitetsskinn til oppbevaring av sedler, kort og kvitteringer, er nemlig utformet med en liten åpning på den ene siden, slik at man veldig enkelt kan skyve det nødvendige betalingsmiddelet opp.

Her finner du Exentri Wallet

Sjekk også ut lommeboken Seyvr m/mobillader her (På tilbud nå!) 

 

Nytt behov gir ny løsning

Den nye Exentri City – for deg som liker det enkelt, smart og elegant.

 

Nå har markedet igjen forandret seg og vi har blitt enda mer digitale. Sedler er det sjelden vi har og kvitteringene finner vi i nettbanken. Betaler du med kort får du heller ingen småmynter igjen, slik at det eneste vi da trenger er et sted å oppbevare kortene. Et sted hvor de ligger samlet, trygt og beskyttet.

Lekker og smart

Løsningen er nye Exentri City – en lommebok for den moderne mannen/kvinnen i et lekkert og slankt etui som lettere kan oppbevares i skjorte- eller bukselommen, men som allikevel er tungt nok til at du merker om den faller ut. Og med den samme geniale skyvefunksjonen på lommebokens side.

Den er spesielt hendig på sommerstid hvor man kanskje ikke har jakken med seg, men kun shorts og skjorte, og derfor trenger noe lite til å holde verdikortene samlet.

Exentri City er som sin forgjenger laget i skinn, den rommer hele tre kort og finnes i fargene sort, brun og sand. Velg den som står best i stil til din personlighet, så er du sikret at dine kredittkort alltid ligger trygt og beskyttet på et sted nær deg.

Her kan du se nærmere på Exentri City

Sjekk også ut lommeboken Seyvr m/mobillader her (På tilbud nå!) 

 

Les også:

Et enkelt triks for bedre vin

Med denne finner du alltid hunden(!) din