- Kommersiell markedsføring -

Denne dørlåsen gjør hverdagen mye enklere.

Det finnes stadig flere smarte produkter og tjenester for hjemmet som kan styres fra mobiltelefonen og som gjør hverdagen tryggere og mye enklere. Den nye og forbedrede utgaven av den populære Yale Doorman er ingen unntak.

Med denne elektroniske dørlåsen trenger du aldri å bekymre deg igjen for om du låste ytterdøren før du gikk på jobb eller for at du har mistet husnøklene. Yale Doorman er en elektronisk lås, som forenkler hverdagen på en rekke måter. Du velger selv hvordan du vil låse opp – ved å taste en forhåndsvalgt koden, holde en kodebrikke inntil låsen, benytte fjernkontrollen eller bruke mobilen. Låsen åpnes med den metoden som passer i den enkelte situasjonen.

Aldri mer nøkler under dørmatten eller nøkler som mistes.

Du finner dørlåsen her

yale1

Utviklet for skandinavisk klima

Yale Doorman er designet spesielt for skandinavisk klima. Produktets utseende og funksjonalitet har blitt utviklet gjennom en skandinavisk designsamarbeid, slik at låsen er godt tilpasset vårt tøffe miljø, ofte preget av kulde og fuktighet. Dørlåsen er motstandsdyktig mot kulde, varme, snø og regn. Produktet har nylig blitt testet og godkjent av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnemnd.

Låsen passer til de aller fleste dører produsert etter 1980, og som oftest kan du skru den rett på døren uten å måtte gjøre noen modifiseringer. Du bør likevel sjekke om hulene som er i døren fra før passer med Yale Doorman.

Les mer om den elektroniske dørlåsen her

yale2

Svært enkel å bruke

Dørlåsen fra Yale er enkel å bruke og kan kobles til ditt alarmsystem fra blant annet Aptus, Verisure og Sector Alarm. Den er også kompatibel med Verisure-modulen SmartLock som gjør at du kan styre låsen med din Verisure App,

Du kan lage forskjellige koder til låsen og få varslinger når noen låser seg inn og ut. Skal du ha håndverkene på besør eller vaskehjelpen skal rengjøre huset kan du slippe dem inn ved å låse døren via mobilen eller lage midlertidige koder som er gyldige i kun 24 timer.

  • Enkelt å åpne med en nøkkelbrikke
  • Praktisk å åpne med en kode
  • Mulighet for automatisk låsing
  • Praktisk og sikkert å dele ut en tilfeldig kode
  • Kan fjernstyres fra mobilen og integreres med boligalarm fra Verisure

Nye Yale Doorman kommer i forskjellige pakker – dørlåsen uten app og dørlåsen med app.

Du kan se nærmere på produktene her