- Kommersiell markedsføring -

Denne vil revolusjonere hverdagen din.

Sliter du med tidsklemma, med å få laget sunn og næringsrik mat før poden skal på fotball?

soupmaker2

Eller drømmer du om å komme hjem til varm middag, slik at du får mer ut av ettermiddagen, tid til trening og venner etc. Eller er du kanskje bare lei av å lage mat?

Suppelager
Da bør du gjøre soupmaker til din nye bestevenn. En soupmaker kan best oversettes til en blender med koke- og varmefunksjon, som kan trylle frem sunne og gode supper for deg, uten bruk av stavmikser, kasseroller, visp og øse.

Her kutter du bare opp ingrediensene, tilsetter de i beholderen og trykker på startknappen. Og du velger selv om du vil at suppen skal bli til et grovkuttet eller kremet resultat. Gulasj, hjemmelaget tomatsuppe, løksuppe, kantarellsuppe, grønnsakssuppe, potet og puresuppe – mulighetene er uendelige, og alle har sin favoritt.

Her kan du bestille din Soupmaker

Middag på bestilling
Det beste av alt er at soupmaker leveres med timer, slik at du kan forhåndsbestille tidspunktet for din middag. Alt du da trenger å gjøre er å legge de forhåndskuttede ingrediensene i beholderen på morgenen og sette på timeren.

Vil du ha paste, kjøtt eller pølsebiter i suppen tilsetter du de bare rett for suppen skal spises, slik at de rekker å bli varme. Men vi mener dette også er en fin anledning til å snike inn et kjøttfritt måltid, nå som vi vet at vi må kutte ned på kjøttforbruket vårt.

En smart måte å få ungene til å spise mer grønnsaker er det også. Og rimelig er det og. Med andre ord er dette en super måte å slå mange fluer i en smekk på.

  1. Du sparer tid
  2. Det er en billig middag
  3. Middagen er klar når du kommer hjem
  4. Du spiser sunt og kutter ned på kjøttforbruket
  5. Ungene spiser mer grønnsaker

Soupmaker finnes på enklereliv. Klikk her for å besøke nettsiden