- Kommersiell markedsføring -

2015 er smartklokkenes år, uten tvil. Den ene versjonen etter den andre dukker opp på markedet og de forskjellige merkene konkurrerer med hverandre for å kunne tilby deg den beste versjonen av en smartklokke.

Pebble Steel er det nyeste tilskuddet til Pebble familien.

 

Smartklokkene vi elsker

Smartklokkene har mange virkeområder og finnes i alle mulige varianter. De mest populære smartklokkene er utviklet for å hjelpe deg med trening har treningsfunksjoner som både pulsmåler og aksellerometer som teller skritt og kaloriforbruk.pebble

Smartklokkene FitBit og Polar er noen av bestselgere og flyr ut av butikkene.Fitbit Charge HRLG G WatchR, Withings Activité.

De er alle tre eksempler på bærbare gadgets, også kalt wearables, eller kropps-PC som Språkrådet her hjemme har valgt å kalle det.

Du har sikkert lest om  Withings sin smartklokken? Dette er klokken som kan er en genial treningspartner og motivator.

Du kan lese mer om den HER.

Nå er det Pebble Steel sin tur og denne smartklokken er designet for å gjøre din hverdag enklere og spare deg for masse tid.

pebble1

Bruksområder

Har du noengang tenkt over hvor mye tid du bruker for å sjekke telefonen? En tekstmelding, ny mail, ny status på Facebook eller en ny Like på Instagram. Alt dette får du beskjed om gjennom mobilen og du er nødt om å sjekke. Oftest er det ikke noe viktig og du har da brukt tid på å finne mobilen, lese og bla gjennom lite spennende innhold. Vips- så har det gått 10 minutter. Dette gjør du kanskje 100 ganger om dagen.pebble3pebble2

 

Med smartklokken Pebble Steel på håndleddet ser det samme hendelsesforløpet helt annerledes ut. Pebble snakker med din telefon og du sparer massevis av tid.En tekstmelding lander i innboksen. Pebble vibrerer umiddelbart, og på skjermen kan du lese av navnet på avsenderen. I stedet for å fiske opp mobilen i full fart, kaster du bare et kjapt blikk på håndleddet for å se om det er noe det haster med å svare på. Det samme gjelder for innkommende mail, samtaler og alle apper med varslingsfunksjon. Pebble4

 

Praktisk og fin

Vanvittig praktisk i bilen. Og når familien spiser middag.Og når du jogger.

Pebble Steel fungerer fint sammen med RunKeeper og du kan også koble den til Spotify. I tillegg finnes det tusenvis av apper som kan telle steg, måle søvnen, fungere som fjernkontroll for pc-ens mediespillere, vise deg vei ved hjelp av kart og mye, mye mer.

Og ja, den fungerer som en vanlig klokke også.

Se video under.

 Du finner den HER