- Kommersiell markedsføring -

Unngå hodepine, og sov deg gjennom reisen på fly, tog, bil, båt eller buss.

Nyåret byr på nye feriedager og mange pakker kofferten for en uke under palmene et fjernt sted, globetrotting eller for skigåing i Alpene.

Samtidig gruer mange seg samtidig til den første etappen – nemlig den lange flyturen det må begynne med. Men med noen ekstra forberedelser vil reisen faktisk bli mye bedre.

Behagelig og skjermet

Én slik forberedelse består i å investere i en nakkepute med en overdimensjonert hette. Den gir deg nemlig ikke bare støtte til nakken og forhindrer hodepine, men den tillater deg også å rømme inn i en egen verden og stenge alt ute, slik at du lettere får sove.

Tilbud nå: Få nakkepute med hette til kun kr 99,-

Unngå hodepine og stiv nakke

Mange av oss har opplevd å sitte på flyet og dingle med hodet fra side til side, eller å sitte og lene oss bakover med munnen åpen på vid gap. Begge deler fører gjerne til stive skuldre og febrilsk selvmassering i ettertid, og for noen også en dag med sterk hodepine.

Nå er også nakkeputen med hette på tilbud hos Hobbex, og du får den for kun kr 99,- (Ordinær pris er 149,-)

Nakkeputen er myk og laget av 100% polyester. Fyllet er laget av 100% polystyren og herligheten leveres i både sort, grå og kongeblå.

Klikk her for å kapre en nakkepute med hette til kun kr 99,-

 

Flere tips

Er du glad i å ha det komfortabelt på reisen og ønsker flere tips for en best mulig reise? Hva med den nye kofferten Bluesmart som oppfyller alle dine drømmer?

Eller hva med McGyver-verktøyet som hjelper deg med å løse nesten alle problemer som måtte oppstå på reisen.

En mobilholder som lar deg lade mobilen i alle stikkontakter er et must, og en nødlader er nødvendig da du bruker mobilen mer på reise enn ellers i hverdagen.

Vi på kontoret reiser vi aldri på ferie uten et vaskbart pledd med ermer, som redder deg på kalde fly, sene kvelder på stranda eller på kalde netter på hotellrom.

Og pads som fjerner poser og mørke ringer under øynene etter sene kvelder er også fast inventar i kofferten.

Sist men ikke minst må du ha en god vannflaske du fyller opp på toilettet før du entrer flyet.

 

…og en egen pose til skittentøyet er alltid lurt å ha med (PS: Denne er også kul som skopose).

 

 

 

 

Les også:

Dette er en genial nyhet for alle som elsker ostesmørbrød