- Kommersiell markedsføring -

Det er nå det gjelder.

Mye kake, is, vin, grillkvelder og feiring fører til at mange går opp i vekt akkurat når sommerferien og bikinisesongen banker på døren. Det er selvfølgelig ikke ønskelig, men fortvil ikke – det finnes løsninger som vil hjelpe deg til å holde både formen og vekten i sjakk fremover også. Og du skal ikke se bort i fra at humøret vil stige også!

Løsningene heter wearable og mange har allerede investert i en slik personlig trener på armen.

Gir kontroll på helse og trening
Smartklokker og treningsarmbånd er med andre ord ikke bare dingser vi «må ha», men de er samtidig motivatorer og veiledere. Ved å kunne sjekke puls, søvn og aktivitet i både antall skritt, distanse, og kalorier kan du lett se hvilke grep du må ta dag for dag, både for å holde deg i god form, og for å ikke skli ut på inntaksfronten.

 

PS: På lørdag er det Goal Day! Lag deg et mål og utfordre andre. Les mer her!

 

Fitbit Charge HR

 

Fitbit Charge HR
Ta Fitbit Charge HR som et eksempel. Dette treningsarmbåndet blir automatisk synkronisert med gratisappen FitBit eller kontoen din på Fitbit. Her kan du sjekke nøyaktige resultater og se hvordan kroppen din har det for tiden.

En OLED-skjerm på armbåndet lar deg følge med på den fysiske aktiviteten. Hvor langt har du gått i dag? Hvordan er pulsen sammenlignet med det målet du satte deg for denne konkrete treningsøkten? Hvis du kobler armbåndet til telefonen ved hjelp av blåtann, viser det også hvem som ringer.

Her kan du lese mer om dette treningsarmbåndet.

 

Årets to nyheter

To nykommere av året et populære Fitbit Blaze og vakre Fitbit Alta.

Fitbit Blaze

Fitbit BlazeFitBit Blaze er en kombinasjon av smartklokke og avansert treningsarmbånd. Få anvisninger direkte på klokkeskjermen under treningsøkten, eller still inn hva slags trening du driver med og få statistikk i sanntid!

Du kan legge inn mål for treningen og se fremgangen etter hver treningsøkt. I tillegg vil Fitbit Blaze måle puls, steg, distanse og søvn: Alle døgnets aktiviteter blir lagret, trådløst synket og omdannet til vakker statistikk i Fitbit-appen!

Her kan du lese mer om FitBit Blaze

Fitbit Alta

 

Fitbit-Alta-uniFysisk aktivitet er viktig for oss og vi ser både etter nye treningsformer og nye måter å motivere oss selv på. Har du vært på utkikk etter en smartklokke men ikke funnet en du liker eller bare nysgjerrig på den nyeste modellen? FitBit Altas mange funksjoner vil kanskje hjelpe deg med å redusere inaktivitet, økte motivasjonen og gjøre hverdagen litt enklere.

På lik linje med andre aktivitetsarmbånd vil FitBit Alta gi deg all treningsinformasjonen du trenger.

Bli bedre kjent med FitBit Alta HER.

 

Noe for enhver smak

Er du opptatt av det estetiske og mer glad i tradisjonell design, bør du ta en titt på Withings Activitë. Withings Activité er en eksklusiv, smart klokke for deg som vil ha kontroll med hvordan du beveger deg og hvordan du sover – men som samtidig vil bruke stilig teknologi.

Du finner den stilige klokken her.

 

Se alle modellene og finn den som passer deg.

77

Les også:

Tør du å bruke denne dressen?

Osten som tar Norge med storm

Når du craver pizza