- Kommersiell markedsføring -

«Back to the future»? Ja, nesten. Her er produktene som gir deg gode barndomsminner.

Er du en av de som vokste opp på 80-eller 90-tallet, mimrer du sikkert tilbake til produkter som du savner i dag. Ikke fortvil. Disse produktene har fått nytt liv med en moderne tvist.

Her er noen trendy retrofuturistiske produkter som du kan sikre deg nå:

 

Kuleste spillkonsollen

superretro_trio

Med multikonsollen Super Retro Trio får du garantert flashbacks fra den tiden du måtte sitte og blåse i kassettene før du la dem inn i luken. Alle husker vel Super mario, Zelda og Sonic? Med tre spilluker, kan du spille Sega, Super Nintento og 8-bits Nintendo –  hvor alle fungerer på samme konsoll! Glem de dårlige spill-appene.  Super Retro Trio er det nærmeste du kommer til en nostalgisk reise i spillets verden.

 

 

Nintendokontrollen

nintendokontroll

 Denne retro USB-kontrollen vekker gamle følelser! Spill retro dataspill på PC-en eller MAC-en og bruk kontrollen for å gjøre opplevelsen enda mer spennende.

 

 

Popcornkos

bambino_popcornmaskin

For en ekte kinoopplevelse kan du poppe kinopopcorn med Little Bambino Popcornmaskin! Maskinen er retrodesignet og gir en amerikansk vintagefølelse. Denne passer perfekt for filmelskere og de som vil ha et diner-inspirert kjøkken. For sunnere popcorn uten olje eller smør, kan du sjekke ut denne som gir deg Popcorn på under 2 minutter. Fint å ha for de som vil lage noe kjapt og kose seg med film.

 

Pølsemaskin, sa du?

pølsemaskin

Er du kjempesulten og vi lage noe kjapt, kan du plassere to grillpølser i maskinen sammen med to pølsebrød – da får du skikkelig gode pølser på 1-2-3! Hot Dog-maskinen har et kult retrodesign og er enkel å rengjøre. Forresten, så passer den fint inn på kjøkkenet sammen med popkornmaskinen!

 

Til alle rockerne der ute

marshall_kjøleskap

Kald øl hører hjemme i et kjøleskap som dette!

Marshall-kjøleskapet må være en drøm for alle som elsker øl og musikk. En ting er sikkert: Det gir en wow-faktor, så vennegjengen kommer nok til å bli grønne av misunnelse.

 

marshallradio

 

Denne Marshall-radioen har det klassiske utseendet og er en must-have for alle rockehjem. Den er ikke bare retro, men også en kvalitetsvare – med over 30 kanaler samt mulighet til å koble den til mp3-spilleren og mobilen.En radio som gir stua mer personlighet!

 

Softis dagen lang

softismaskin-3

 

 

Du trenger ikke å vente til sommeren for å lage din egen softis. Denne softismaskinen er lett å rengjøre, og du kan tilsette smaker selv. Alt du trenger er melk, kremfløte, sukker og vaniljessens. Barna kommer til å elske denne!

 

Vintageskilt og plakater

retro-posters
Vil du skape et litt mer vintage-preg på soverommet eller kjøkkenet, kanskje? På Allposters.com kan du finne eksklusive retroplakater av idoler og superhelter vi alle vokste opp med.

 

For Old-School musikkelskere

vinyl_spiller

Kjøp av vinylplater er fortsatt populært – med mange samlere der ute.  Med denne USB-platespilleren fra ION, kan du spille dine plater, brenne de på CD eller lagre som mp3. En fin gave å gi til pappsen eller kjæresten!

 

Fra kassettspiller til mp3

kassettspiller

Husker du før i tiden da alle drasset rundt med kassettspilleren? Nå til dags er det enkelt å finne all musikk på nettet, men du kan fortsatt ha bruk for denne kassettspilleren. Er sikkert mange der ute som har spilt inn flaue sanger da de var barn. Hva med å overføre de til mp3, og dele minnene på Facebook? Det kan da være morsomt..og flaut.