- Kommersiell markedsføring -

Dette er en eske kun for de tøffeste!

Er du glad i sterk mat og liker å utfordre smaksløkene, er dette noe for deg. I en lærinnbundet bok ligger det tolv små, djevelske sausflasker. Livet byr på mange utfordringer og kanskje dette er en ny utfordring for deg? Her kan du jobber deg fra sterkt til helt sinnssykt sterkt. Kanskje du og guttegjengen tar en utfordring og smaker dere frem til den sterkeste flasken?

hot2

Her er det stor fare for mer farge i ansiktet, tårefylte øyne og utvikling av svetteperler i pannen. Tør du?

hot3

Smakene av sausene er mange, blant annet bacon, chile lime, wasabi og roasted garlic. Noen av de sterkeste har navn som gir deg et lite hint om hvor på Scoville-skalaen de befinner seg : Hot Sauce From Hell Devil’s Revenge eller Ass Kickin’ Original.

Det anbefales å bruke sausene på for eksempel nachos. Tar vennegjengen utfordrigen kan den som spiser nachos med det sterkeste sausen være vinneren. Det kan være lurt å ha det cooleste kjøleskapet rett ved når denne utfordringen tar sted.

Du kan også gi dette som gave til kompisen som skyter av hvor utrolig sterk chili han pleier å spise uten at han syns det smaker noe særlig.

Her kan du lese mer om Hot Sauce esken.

Les også:

Den geniale vannslangen du må ha

Dette burde alle vinelskere ha