- Kommersiell markedsføring -

Vi har sett på de beste elektronikk-dingsene i år, som er våre absolutt best anbefalinger å kjøpe nå. Alt fra hodetelefoner, til mobiler og kamera.  Disse kan også bli årets julegavehit!

Dette er de beste elektronikk-dingsene i 2017:


Panasonic DMC-TZ100 Silver

Det beste innenfor kamera

Årets kameratrender består av alt fra klassiske polaroidkamera med en moderne vri, til den nye kameratrenden med droner og GoPro. Nå som de fleste bruker mobiltelefonen til å ta bilder, vil vi heller legge fra oss de billige kameraene og gå for noe dyrere med høyere kvalitet. Dog skal bildene fra speilrefleksen kunne deles via trådløs kobling til mobiltelefonen. Kameraer med utskiftbar optikk (speilrefleks) gir deg enda høyere bildekvalitet, og det er disse vi gjerne velger for det lille ekstra.

Aårets beste kompaktkamera: Panasonic DMC-TZ100

Kamera fra Olympus Pen med wi-fi

GoPro Hero 6

Nikon D5600

Print Pocket bildeskriver til iPhone

Polaroid Impossible l-1: Ta analoge bilder med en app


De beste nettbrett, minimaskiner og datatilbehør

I 2017 er utvalget på nettbrett ganske stort og modellene ganske mange. Det er flere faktorer som må være plass før du velger riktig tab. Har det bra kamera, bra skjerm med utmerket bildekvalitet, eller med og uten 4G? Er du mye på reisefot, lønner det seg å ha en med 4G, skal du derimot bruke den mye hjemme, er det ikke så viktig. Det har også kommet de som er sikret mot støv og vann, slik som denne fra Samsung.

Samsung Tab Active 2

Apple ipad Pro

Samsung Galaxy Tab S2

Trådløs mus


Hitachi 65HL5W64

Det beste innen Tv og mediaspiller

Jo større skjerm, jo bedre. 4k-oppløsning er et must – og blitt en standard på alle dagens Tv-er. Apple TV har blitt gjenfødt med en smart fjernkontroll og grenseløse apper. Med Apple 4 TV har du muligheten til å koble til tredjeparts tilbehør, slik som spillkonsoller og hodetelefoner, trådløst via bluetooth. I tillegg kan du installere apper selv.

Stor og allsidig 65″ Smart-TV med 4K-oppløsning

LG 55» TV med utrolige farger

Apple TV 4

Andersson PDX-1000

De beste prosjektorene

Årets prosjektorer bør ha 4K oppløsning for den beste bildekvaliteten. De skal gjerne også være små, og kompakte slik at man kan ta den med seg. En annen trend er de prosjektorene som kan vise både i 2D og 3D. Slik som denne fra Espon.

4k-hjemmeprosjektor

Lyssterk lommeprosjektor

Full HD prosjektor med høy kontrast (både 2D og 3D)


De beste høyttalerne

Årets høyttalene skal være bærbare, trådløse og kompakte. Det skal være muligheter å spille musikk fra mobilen, nettbrettet eller PC-en din. Samtidig skal den ha skikkelig bra kvalitet – like bra som et stort lydanlegg.

Geneva-høyttalere

Hjemmekino fra Samsung med imponerende lyd

Trådløst underholdningsystem med Bluetooth


Sony WH-1000XM2 Black

De beste hodetelefonene

Trådløse hodetelefoner med aktiv støyreduksjon og Bluetooh er årets hit. Når det gjelder In-ear, skal de også være trådløse med høy batteritid og muligheter for å styre musikken og Siri med Remote Talk. Slik som denne fra Apple Beats.

Apple Beats X

Bose Quietcomfort

Sony trådløs hodetelefoner


https://www.netonnet.no/GetFile/ProductImagePrimary/telefon-og-gps/mobiltelefon/apple/apple-iphone-x-64gb-silver(247684)_1_Normal_Extra.jpg

De beste mobiltelefonene

Den dyreste iPhonen noensinne er også beste iPhonen noensinne. Apple iPhone X har et helt nytt design, med heldekkende skjerm på forsiden og ramme i stål. Med et helt unikt sikkerhetsfokus med Face ID, som er enkel å bruke. Løft telefonen, se på den og åpne den. Andre fine mobiltelefoner er Huawei Honor 9, som kommer med full HD-skjerm, film i 4K, buet 3D-skjerm og to kameralinser på baksiden. Samsung Galaxy Note 8 har den største skjermen, og har hoppet på trenden med to kameraer hvor det ekstra kameraet gir deg teleobjektiv.

Apple iPhone X

Huawei Honor 9

Samsung Galaxy Note 8


Sony PlayStation 4 PRO 1TB CoD

Det beste innen gaming og konsoller

Nintendos nye konsoll Switch har skapt noe helt nytt – den er håndholdt som man kan benytte seg av på farten. Den beste mobile spillopplevelsen rett og slett. En oppgradert konsoll fra Xbox One med støtte for 4K og HDR er den som gjelder i stua. Samme med Playstation 4 slim, som er lik PS4, bare med oppdatert programvare og smalere versjon. Den kraftige versjonen, Playstation 4 Pro, imponerer med 4K, HDR og er optimalisert for Playstation VR. Er du glad i den mer retro-delen av spill, er Mini SNES årets vinner.

NYHET! Xbox One X

Nintendo Switch

Playstation 4 Slim

Playstation 4 PRo

VR-briller til Playstation 4

Acus Geforce GTX

Mini SNES – Super Nintendo Classic Edition

AMD Ryzen 7


Fitbit Ionic Charcoal/Smoke Gray

De beste smart-og sportsklokkene

Pulsklokker og GPS-klokker har de siste årene blitt et viktig hjelpemiddel for de som driver med idrett. Uansett hvilket nivå du er på, vil en pulsklokke med innebygd GPS hjelpe deg mye på veien. Fitbit Ionic er Fitbits aller første smarte treningsklokke med innebygd GPS og vanntett konstruksjon ned til 50 meter, samt kontinuerlig pulsmåling.   Ellers er den nye trenden klokker med et klassisk design med toppmoderne teknologi, slik som denne vinneren fra Samsung.

Samsung Galaxy Gear S3 Classic

Fitbit Ionic – NYHET!


Smartboard og el-kjøretøy

El-kjøretøy er i vinden som aldri før – nå skal alt være elektronisk. Det kommer stadig nye, forbedrede varianter i markedet, og her er favorittene:

Elektrisk longboard

Helt rå ståhjuling

Den perfekte pendler-ståhjulingen

Airboard – en av bestselgerne gjennom flere år


Philips HF3531/01

De beste dingsene til hjemmet

Hverdagen skal bli enklere, hjemmet smartere og komfortabel på samme tid. Den store vinneren innenfor støvsugere, er denne fra Electrolux. Støvsugeren utmerker seg spesielt for sugeevne, støynivå og lav støvemisjon. Støvemisjon betyr hvor mye støv det er i utblåsingsluften som blir utledet mens du støvsuger. Annen trend nå er robotstøvsugere som du lett kan styre med en fjernkontroll. Takket være formen på robotstøvsugeren fra Electrolux, som er triangulær, gjør at det er lettere å rengjøre i trange kroker og hjørner. Andre smarte elektronikk-dingser til hjemmet kan du se her:

Mikrobølgeovn med antibakterielt belegg fra Samsung

Philips wake up-light

Støvsuger med høy ytelse som er effektiv og stille

Robotstøvsuger med fjernkontroll

Roterende vaskebørste

Febertermometer

Google Chromecast Ultra

Kjøkkenmaskin fra Smeg


img

De beste dronene

Droner med kamera er den store trenden i 2017. Hvilken drone gir deg den beste foto og video-kvaliteten? Med drone kan du se omgivelsene med et nytt perspektiv, og det finnes utallige dronemodeller som micro-, mini- og selfiedroner. De mest populære i år er de fra DJI Spark, Mavic og Phantom, som gir deg den beste opplevelsen.

Drone – DJI Mavic Pro Fly More Combo

DJI Spark – perfekte dronen for selfies …

DJI Phantom 4 Pro


Les også:

Årets rareste julegaver

KitchPro Cornflakes-dispenser