- Kommersiell markedsføring -

Nyheter og problemløsere du kanskje ikke har tenkt på.

Vi elsker nye gadgets og særlig de som kan løse hverdagens problemer. For det er liten grunn til å klage, dersom problemene kan løses.

Her er topp 10 smarte dingser for januarmåned.

Old news: Sjekk ut verdens kuleste sengesett her!

Og bestill samtidig  dette til deg selv, fordi du fortjener det!

 

1.  Oppladbar USB-lighter

 

Lei av at lystenneren/peislighteren alltid går tom for gass? Da investerer du i denne oppladbare USB-ligtheren, som du aldri trenger å fylle gass på!  Se mer her!

2. Nakkepute

 

Den er ikke helt ny, men den er forbedret og veldig smart nå fremover til alle vårens og sommerens kommende flyturer. Så du kan utnytte turen til noe veldig bra, nemlig å sove godt både frem og tilbake. Vi er forelsket! Nå også med egen lomme til mobilen, for deg som liker å lytte til noen behagelige toner, mens du er på vei inn i drømmeland.

Her finner du den!

 

3. Paraplyen «Gustbuster»

 

Du har sikkert opplevd den veldig dårlige kombinasjonen av regn + vind? Som gjør at paraplyen vrenger seg, og du føler deg både våt og teit?

En paraply som aldri vrenger seg – det er vel noe alle i Norges land burde skaffe seg. Før fantes denne bare med krok-håndtak, men nå får du den også med rett håndtak og bæresnor. Perfekt!

Her kan du bestille hjem denne!

 

4. Utendørspleddet Snug Rug

 

Fryser du ofte på camping, festivaler eller grillaftener? Eller har du en kjæreste som er fiskegal? Da blir du sikkert glad for å høre om det nye pleddet Snug Rug som du, og kjæresten, kan pakke dere inn i når dere er på ulke utendørsaktiviteter, og fryser.

Sjekk ut denne deilige oppfinnelsen her!

 

5. Massasjepute

 

En ny massasjepute du kan ha i sofaen, og som ser ut som en vanlig pute sier du? Som kan skjules inni et vanlig putetrekk, og vente på deg i sofaen med fire, varme massasjekuler som masserer ryggen etter en hard jobbøkt? Høres ganske så fristende ut det! Her får du den!

 

6. Oppned blomsterpotte

 

For alle som ikke har vinduskarmer og ønsker å skjerme innsynet litt. Eller hva med lettere tilgjengelige urter over benken?

Vi synes den nye utformingen av blomsten er ganske så kul, og nyttig for de som ikke kan sette blomster i vinduet.

Her får du den!

 

7. Blomstersnitter

 

Kanskje ikke helt ny, men veldig aktuell nå som tulipanene er her for fullt, også er den veldig smart. Du trenger ingen skjærefjæl, eller god plass, og du risikerer ikke lengre å kutte av deg fingertuppene, eller ødelegge sakser og kjøkkenkniver.

Her finner du blomstersnitteren

 

8. Bluetooth høyttaler

 

Er du forberedt den dagen FM båndet kuttes i din region? Med en bærbar høyttaler er probleme løst, og vi mener det vil være lurt å foregripe begivenheten ved å gå til innkjøp av en allerede nå.

Her finner du denne fine fra Kreafunk (Utvalgte farger på tilbud nå!)

 

9. Makeupboks

 

Vi kom over denne flotte «balsaboksen» på Coolshop, og syntes det var verdt å dele. Den er så utrolig fin, og perfekt for alle kvinner som ønsker seg litt orden i «sysakene».

Januar er måneden for ny start og opprydning, og da er en slik «balsaboks» akkurat hva vi trenger.

Her finner du den (På tilbud nå. Finnes i flere farer!)

 

10. Middag på 1-2-3

 

Irriterende når speilegget flyter over i hverandre, eller når baconfettet gjør det umulig å steke egg? Med denne pannen er alle disse problemene en saga blott. Perfekt også for de som skal lage mat til flere, som har spesielle kostvaner man må ta hensyn til (soya, halal etc.)

Her finner du den geniale pannen

 

Les også:

Høyttalerne som lar deg glemme DAB-problemene

Hvilken «horntone» er du?