- Kommersiell markedsføring -

Elektronikkgaver tar aldri feil. Vi har samlet våre beste tips og kommet opp med de 10 beste elektronikkgavene du kan gi bort i år.

 

1. Revo Superconnect – designvinner med særdeles god lyd. Toppmodellen (koster 3 389) for den som virkelig vil ha en god radio. Her finner du den hos NetOnNet.

 

2. Febertermometeret Withings Thermo – dette bør alle familier ha i huset. Du måler feberen på 2 sekunder og får helt nøyaktig resultat.

 

elektro_1

 

3. Fitbit Charge 2 – Det er mange smarte dingser der ute, men denne er den smarteste – spør du oss. Ble kåret av Elektronikkbransjen til årets smarte dings, og CNET omtalte den som den beste Fitbit til nå. Her finner du den hos Coolstuff

 

4Sony MDR-1000X – årets lydprodukt (hodetelefoner). Her får du lydkvalitet i særklasse og en brukertilpasset støydemping som fungerer brillefint – når du ikke er i bevegelse.

 

5Oral-B Genius 9000 – årets småelektriske (tannbørsten som reduserer tannlegeregningen betraktelig).

elektro_2

6. Samsung Galaxy S7 Edge  – årets mobil. Dette er en svært god og vannavstøtende telefon med fin sideskjerm. Modellen med 32 GB koster 7 799 kroner. Her kan du kikke nærmere på den.
7. Samsung 55 SUHD – rask, pen, UHD 4K og en pris som ikke skremmer alt for mange. Her finner du den. 

 

8. Wilfa kaffekvern – høykvalitets kaffekvern til de fleste behov. Sjekk den her. 

 

elektro_3

9. Kindle Voyage – storebroren og den nyeste versjonen. Enda bedre leseopplevelse. Se nærmere på den her.

 

10. Xbox One S 1TB – den oppdaterte versjonen av Xbox One er intet mindre enn strålende. Se nærmere på den her. 

Playstation 4 Pro – det samme kan sies om det som har blitt omtalt som den siste Playstation slik vi kjenner det. Se nærmere på den her.