- Kommersiell markedsføring -

Sjekk ut denne timens unike tilbud her!

Nettavisens halvårlige timesalg er i gang, og hver time nå kan du gjøre kupp på alt fra reiser og sportsutstyr til interiør og helseprodukter her på Nettavisen.

Vi oppfordrer deg til å følge med på de unike tilbudene som lanseres hver time, for her har du altså muligheten til å sikre deg flotte produkter til en god pris.

 

TIMENS TILBUD -1300-1400

53bd228ba66b63c012d05a68042a76d7

Denne hamburgerpresseren er et fantastisk redskap i sommersesongen. Lag hjemmelagde burgere med fyll uten søl! Lag din egen burger som du kan sevrer med stolthet. Tenk utenfor boksen og prøv forskjellig fyll. En stor burger med jalapeños og baconost høres helt nydelig ut!

Coolstuff.no har et enomt utvalg av fantastiske produkter. Se gjennom deres kule nettshop og finn stilige gadgets

Fakta om hamburgerpressen fra KitchPro

  • Hamburgerpresse til lekre, fylte hamburgere
  • Lag burgere av kjøttdeig, kylling, kalkun med mer
  • Fyll burgeren med favorittingrediensene dine
  • Kan vaskes i maskin
  • Gavepakning
  • Materiale: plast
  • Diameter: 12,5 cm i diameter, høyde: 6 cm

Klikk her for å gå til tilbudet

Salget vil pågå fra klokken 08.00 om morgenen og frem til midnatt, og hver eneste time vil vi komme med et nytt supertilbud fra flere ulike samarbeidspartnere.

Så om du lenge har siklet etter en klokke, de hotteste trening-skoene, klær, kosmetikk eller kanskje noe til barna, da er Nettavisen stedet å være torsdag 30. april.

 

NETTAVISEN TIMESALG er en event i samarbeid med Nettavisens partnere som holdes to ganger i året – 30. april og 30. oktober, for å glede våre lesere med knakende gode tilbud hver time gjennom en hel dag.

Lykke til med å gjøre et kupp!

Husk nye supertilbud hver time!

 

Bilde1