- Kommersiell markedsføring -

Nå kan du sikre hjemmet, feriestedet eller hytta for under en 500-lapp.

Selv om overvåkingskameraer til privat bruk blir stadig mer avanserte, er det mulig å få kvalitetsutstyr til en svært rimelig penge.

Wanscan HD Outside er en bestselger hos nettbutikken Milrab.

Nå i mars har nettbutikken Milrab et uslåelig tilbud på det populære kameraet Wanscam HD. For kun 499 kroner får du et utendørs IP-kamera i HD-kvalitet som filmer opptil ti meter i mørket med Auto IR-LED-belysning.

Det vanntette kameraet har bevegelsessensor og kan enkelt kontrolleres via smarttelefon eller PC – perfekt til hytta, feriestedet eller boligen din.

Les mer eller bestill Wanscam HD Outside her!


Diskret innendørskamera fra Nokia

Hvis du er redd for innbrudd mens du er på ferie, bør du vurdere å installere et innendørs overvåkningskamera i hjemmet ditt.

Det vil både vil virke avskrekkende på eventuelle tyver, og ta bilder eller filme tyvene, noe som kan være nyttig for politiet i oppklaringsarbeidet i etterkant.

Et billig og godt valg for denne typen overvåking er Nokia Home (gikk under navnet Withings Home før selskapet nylig ble kjøpt av opp av Nokia).

Nokia Home er utformet i tre og tar seg pent ut i bokhyllen.

Nokia Home gir deg full oversikt over huset selv om du ikke er hjemme. Det smarte kameraet har mulighet for live-streaming på nett, som du kan se i gratisappen Nokia Home, og kan brukes som både baby-monitor, sikkerhetskamera, og til og med som web-kamera.

Les mer om overvåkningskameraet Nokia Home

Varsler ved bevegelser

Kameraet har en bevegelsesdetektor som er koblet til appen på mobilen. Dersom sensorene gjør utslag, får du en melding. Dermed kan du raskt og enkelt sjekke om det er uvedkommende som har utløst alarmen.

Kameraet har både høyttaler og mikrofoner, noe som gjør det mulig å kommunisere med dem som skulle befinne seg i huset ditt, samtidig som du ser dem.

I tillegg har kameraet har 12 x zoom, 135-graders vidvinkelobjektiv, automatisk nattesyn, bevegelsesdetektor, mulighet til å se gjennom alt som har skjedd de siste tolv timene og … luftkvalitetsmåler. Ja, Nokia Home måler faktisk også luftkvaliteten. Hvis du noen gang har lurt på om luftkvaliteten er dårlig hjemme, kan du finne ut det nå.

Her får du tak i overvåkningskameraet Nokia Home