- Kommersiell markedsføring -

Radiostyrte droner er ikke lenger et ukjent begrep.

Dronefeberen ser ikke ut til å legge seg med det første og både proffe og amatører ser etter de nyeste og kuleste modellene. Vil du ta de mest spektakulære bildene og produsere de beste video, kan Dji Inspire være noe å spare til. Dette er en drone for alle som tar droneflygning på alvor.

Creme de la creme

Denne dronen er så kul at den like godt kunne ha kommet ut av en Terminator film! Dette er creme de la creme i droneverden akkurat nå.

iStock_000074764117_Small

Bilde og video

Inspire 1 er DJI`s nyeste drone og er den mest avanserte så langt. Denne modellen er fullpakket av teknologi og smarte funksjoner som gjør flyvetiden ekstra morsom.

Først og fremst er denne dronen utstyrt med et vanvittig kamera og videomuligheter. Du kan filme i 4K og se alt live på din smarttelefon eller nettbrett i full HD.

804282_5

Du kan filme i 360 grader, ta stillbilder i vindfulle forhold og ikke bekymre deg for at video eller bilder blir mindre bra av den grunn. Objektivet har 9 elemeter i 9 grupper som inkluderer asfærisk linse. Kameraet har en rekke innstillinger som ISO, hvitbalanse og eksponering. Alt for å sikre at du er i stand til å ta utrolig bilder.

DJI Inspire har Live FPV-Feed i HD. Dette betyr at alt kameraet ser, ser også du.  Utvalget er utrolig for 2 km og du ser bildet ved hjelp av en smarttelefon eller et nettbrett, alt i HD. Ikke bare det,ved hjelp av to kontroller,kan en person styre Inspire dronen og den andre kan styre kameraet. Les mer om produktet her.

Batteri

Batteriet er så smart at den forteller oss når det er på tide å fly hjem igjen. Batteriet forteller også om hvor mange volt hver battericelle har, og forventet levetid opp ladning- og utladingssykluser. Dette gir deg full kontroll over batteritiden og vet hele tiden at du har en fulladet drone når du trenger det. Les flere detaljer her.

804282_4

Det skal ikke mer til enn et par minutters flyvning før du har funnet din nye favoritt. Dronen er lettstyrt, videobildet er stabilt og imponerer med bildekvalitet. DJI sin nye modell gir deg også full kontroll som pilot. Skulle Inspire miste GPS- signalet, er dronen utstyrt med et VPS- system: Vision Position System). Dette betyr at du kan lande ved hjelp av kameraet lande trygt.Så kan du bare fortsette å filme med samme sikkerhet.

VPS er et nytt system som i tillegg gjør det mulig å hoovre, lande og ta av innendørs.

Det er ikke til å stikke under stolen at prislappen på denne dronen sier sitt. Dette er på ingen måte en drone du kjøper bare fordi du får lyst på en ny leke. Dette er et spektakulært verktøy for alle som ønsker å ta sine foto- og videoferdigheter til et nytt nivå.

Her finner du den lekre dronen.