- Kommersiell markedsføring -

Det har aldri vært enklere å forme de kokte eggene på en morsommere måte. 

Et av eggets mest grunnleggende kjennetegn er at det er eggformet. Eller?

Da vi hørte om dette festlige produktet som former eggene til morsomme figurer, måtte vi så klart teste det selv. Og la oss bare si – wow!

I påsken bestemte vi oss for å kaste oss på trenden og sette farge på påskefrokosten. Vi inviterte familie og venner til å være med på å farge egg – en morsom aktivitet for både store og små. Med så mange tilstede, passet det også perfekt med å teste de morsomme eggformene fra Coolstuff.

Jeg må nok innrømme at absolutt alle voksne var skeptiske, og hadde ikke troen på eggformene. Vi ble rett og slett meget positivt overrasket. De fire formene visste seg å være helt geniale. Solide og enkle å bruke, ikke minst.

Du finner dem her

eggformer3

Slik fungerer eggformene:

Kok eggene som vanlig i ca. 10 minutter. Skrell dem mens de enda er godt varme og legg deretter eggene i disse fine formene. Legg så formene i kaldt vann en liten stund, og vips har du egg som ikke bare kan se ut som en kanin, men også en bjørn, bil eller et hjerte.

NB!Ta dem forsiktig ut siden de kan sitte litt fast når de blir kalde.

Vi brukte egg i størrelse L, så det ble litt søl og vi var usikre på resultatet. Men det ble rett og slett fantastisk. Alle var meget imponert. Tror jeg med sikkerhet har med meg alle voksne når jeg skriver at vi elsket disse kule eggformene. Til og med minstemann på 1 år var strålende fornøyd.

eggformer4

Disse passer perfekt til frokostbordet, og for matboksen til de små. En lettvint måte å gjøre nistematen morsommere og mer næringsrik på.

For nistemat kan være så mye mer enn to svette skriver gulost. Visste du at fra de starter i barnehagen til de er ferdige med grunnskolen spiser et vanlig norsk barn 3375 nistepakker. Nå kan du med enkle grep gjøre matpakken til dagens høydepunkt.Vi har lagt vår elsk på disse festlige eggformene.

Så disse kan jeg trygt anbefale alle småbarnsforeldre. Jeg kommer til å bruke mine flittig, da min 1-åring er over gjennomsnittet glad i egg. Spesielt interessant blir det når egget blir med i barnehagen i en grønn bil eller en oransje bamseform.

Bestill dem her før alle andre