- Kommersiell markedsføring -

Nå er det stort januarsalg på dingsene alle menn skulle ønske de fikk til jul. Hint: Du kan kjøpe dem selv her – ekstra billig.

Det er ikke mange ukene siden julepynten ble fjernet, og en haug med myke og kjedelige pakker ble stuet inn i klesskapet.
Du fikk sikkert det vanlige: kjedelige men «nyttige» gaver, foreksempel sokker, boxershortser eller kanskje en tykk ullgenser?

Heldigvis kan du enkelt, kun ved hjelp av noen få klikk, skaffe deg de morsomme, praktiske og kule gavene alle menn egentlig ønsker seg – til svært rabatterte priser. Hos Coolstuff er det nemlig stort januarsalg.

Vårt tips er å bestille for mer enn 499 kroner. Da er det fri frakt.

1) Kul koppholder (kan gis bort til dama) (Førpris 279,- Nå 139,-)

koppholder

Med denne koppholderen slipper du å balansere kaffen i en hånd mens du styrer sykkelen med den andre.

Hva sier du for eksempel til denne geniale koppholderen? Klem fast take away-kaffen på sykkelstyret eller barnevognen. Du slipper garantert kaffesøl og brente hender. Litt hipster, men det praktiske aspektet rettferdiggjør kjøpet. Fås i flere farger.
Sjekk ut fakta om koppholderen her. 

2) App-styrt drinkmikser (Førpris 899,- Nå 299,-)

drinkmikser

Med dette barsettet kan du alltid lage den perfekte drink.

Drømt å lage den perfekte Dry martini ala James Bond-style? Vel, endelig har du sjansen – og du vil utvilsomt imponere, enten det er pokerlag eller parmiddag.
Slik fungerer drinkmikseren: Velg en drink i appen. Sett shakeren på vekten og følg anvisningene. Vekten veier det du heller i sanntid. Når du har helt riktig mengde av en ingrediens, høres det et tydelig «pling». Gjenta hellingen og følg andre eventuelle anvisninger som å riste eller røre inntil drinken er ferdig. Genialt!
Se alle fakta om drinkmikseren her.

3) Lue med innebygde hodetelefoner (Førpris 349,- Nå 174,-)

luemedøretelefoner

Nå er det kaldt. hva passer ikke bedre enn en lue med innebygde øretelefoner?

Perfekt i kulden! Luen er komfortabel og har innebygd hodetelefon som enkelt kan kobles til en hvilken som helst mp3-spiller/smarttelefon. Luen er av 100 prosent polyester, i tillegg er den foret med myk soft fleece på innsiden. Perfekt om du foreksempel går til jobben, lufter bikkja eller løper den en tur når det er kaldt ute.
Les mer om produktet her.

4) Kald drikke på minuttet (Førpris 229,- Nå 137,-)

ølkjøler

Alltid kald drikke med denne geniale kjøledingsen.


Det er fredag og du har invitert kompisene til å se fotballkampen. Plutselig oppdager du feilen: Drikkevarene du handlet i butikken står fortsatt lunkne i bæreposen i gangen. Fader! Eller kanskje ikke…?
Med Spin Chill er aldri en kald bjørnunge mer enn et minutt unna. Slik funker det: Sett  boksen eller flasken din på Spin Chill, trykk på knappen, se hvordan den begynner å rotere super-raskt og legg den i is eller kaldt vann. Et øyeblikk senere er den gjennomkjølt.
PS: Nei, drikken spruter ikke når boks eller flaske åpnes.
Les alt om det geniale produktet her!

5) Golf på do (Førpris 149,- Nå 72,-)

toalettgolf

Med dette golfsettet kan du multitaske på toalettet.


Etter å ha trykket noen harde minutter på skålen, kan du bytte fokus å putte ballen i hullet. Hole in one!
Det lille toalettgolf-settet koster mindre enn en middels dyr halvliter på byen, kan få deg til å droppe do-tastingen på mobilen samt bedre (mini)golfkunnskapene ytterligere.
Settet inneholder minigreen, hull med flagg, 2 stk. baller, putter og et ikke forstyrr-skilt.
Se bilder og les mer om produktet her!

6) Miniespresso (Førpris 599,- Nå 359,-)

miniespresso

Den lille maskinen er perfekt når du for eksempel vil imponere jaktkamerater med god kaffe.


Enhver mann trenger sin egen håndholdte espressopumpe, rett og slett fordi kaffe, spesielt espresso er både sterkt og velsmakende.
Maskinen passer perfekt til både jakt- og skogsturer, utflukter med bilen eller til kontoret (der det som regel alltid er dårlig kaffemaskiner). Det tar mindre enn et minutt å pumpe seg en kopp.
Se fakta og bruksoversikt her.

7) Hot Sauce-utfordring(Førpris 299,- Nå 179,-)

sterksaus

Spillet for menn som liker å konkurrere om alt.

Menn er menn! Og menn like å konkurrere om alt mulig rart, foreksempel hvem som er sterkest. Vel, her kan du teste mer enn fysiske krefter. I esken, som er utformet som en pen, lærinnbundet bok, ligger det tolv små, djevelske sausflasker som man skal arbeide seg gjennom. Fra sterkt til helt sinnssykt sterkt. Kanskje et kult innslag på vorspiel eller utdrikningslag. Tør du?
Les mer om de sterke sakene her.

Fortsatt ikke mettet på saker om kule dingser? Sjekk våre tidligere saker her.

De ti beste dingsene på salg!