- Kommersiell markedsføring -

Premieren er 18.desember, men her i Norge kan man se filmen fra i dag, den 16.desember. Alle de gamle heltene er med – Harrison Ford, Carrie Fisher og han som du så mysterisk nesten ikke ser i traileren – Mark Hamill. Filmen blir 2 timer og 16 minutter lang, og regisseres av J.J. Abrams (Felicity, Lost, Alias, Mission Impossible III, Star Trek, Super 8).

Manuset er skrevet av Lawrence Kasdan (Star Wars V og VI), regissøren J.J. Abrams og Michael Arndt (Toy Story 3 og Hunger Games: Catching Fire i tillegg til den utrolige Little Miss Sunshine).

Her finner du alle filmene i en blu-rayboks

starwars

Mat og drikke

Hva med noen Star Wars spisepinner? Eller noen salg-og pepperbørser fra den lyse og mørke siden? Star Wars salt- og pepperbørser er svaret. Og skal du først ha kaker bør du selvfølgelig ha en stormtropper-kakeboks. Du kan også vurdere å lage isbiter og sjokolade med disse kule Star Wars-formene. Du bør heller ikke spise egg uten et R2-D2-eggeglass. Hvis du vil ha drikkeglass med plass til mellommåltid så er Snackeez JR Star Wars tingen. Apropos egg, forresten, så kan du bruke R2 D2 eggeklokke. Du kan forresten også ha kake i kakeboksen med R2-D2. Så kan du drikke kakao til kakene med denne stormtropper-koppen.  For øvrig tror vi Lucas er glad i kaker, for du kan jammen meg få deg en dødsstjerne-kakeboks også. Skal du ta deg en øl så bør du gjøre det fra et R2-D2-ølglass. Skal du bevege deg over til matlaging så kjøper du deg en Star Wars-knivblokk. På fest kan du bruke lyssabel for å åpne drikket. Og når drikket er åpnet kan du be folk sette fra seg flaskene på disse drikkebrikkene. En virkelig kvalitets-drikkeflaske kan du også få deg.

Star Wars-spisepinner

Star Wars salt-og pepperbørser

Stormtropper-kakeboks

Star Wars-silikonformer

R2-D2 eggeglass

Snackeez JR Star Wars

R2 D2-eggeklokke

Star Wars Stormtropper-kopp

Dødsstjerne kakeboks

R2-D2 ølglass

Star Wars X-Wing knivblokk

Lyssabel åpner

Star Wars coasters

Star Wars drikkeflaske

starwars_2

Dingser

Skal du spare til noe fint kan det neppe være noe bedre enn å legge penger på Darth Vader. Eventuelt drikke fra disse virkelig kule Star Wars-koppene. Er du av typen som sliter med å stå opp om morgenen kan en av disse Star Wars Lego-vekkerklokkene være greia. Apropos kule Star Wars-ting så er det veldig lite som slår BB-8-droiden. Hva med en håndkontroller for Playstation4 med Star Wars-motiv? Når det gjelder topp på skalaen på kulhet bør du sjekke ut Darth Vader-lampen som lyser rødt. Metal Earth har for øvrig noen utrolig kule modeller av Star Wars, slik som deres Tie Fighter. Veldig mye kulere blir det ikke enn Star Wars lavalampe.  Eller hva med Darth Vader-hodetelefoner? Vi er også forelsket i Star Wars-klokkene fra Nixon.

Darth Vader sparebøsse

Stablende Star Wars-kopper

BB-8 droid

Dual Shock Star Wars PS4

Darth Vader-lampe

Star Wars Tie Fighter 

Star Wars lavalampe

Darth Vader-hodetelefoner

Star Wars-klokker

starwars

Klær

Galaksens tøffeste morgenkåpe er Darth Vader morgenkåpe som lar deg føle den mørke siden hver morgen. Er du mer på Jedi-siden kan du velge denne morgenkåpen. Begge deler har også tøfler for de store tøffelheltene. For barn kan man ha en Yoda-morgenkåpe. Eventuelt en maske med Darth Vader. Ok, vi vet ikke om det gjelder som klær – men denne Darth Vader-skuldervesken er ikke langt unna i hvert fall. Eventuelt kan du sjekke ut messenger-vesken med R2 D2-vesken. Sjekk også Star Wars-capsen med klassisk logo. Crocs for barn med Star Wars-motiv er heller ikke å forakte. En buff, eller hals, med Star Wars-motiv for de små er også en super greie. Du finner flere Star Wars-klær her.

Darth Vader morgenkåpe

Darth Vader tøfler

Jedi morgenkåpe

Jedi tøfler

Yoda morgenkåpe til barn

Darth Vader maske til barn

Darth Vader skulderveske

R2 D2 messengerveske

Star Wars Logo Caps 

Star Wars Crocs

Star Wars buff

starwars

Lek

Wacky wobblers er kule greier, og du kan kjøpe din favoritt her. Vi liker også veldig godt Star Wars-walkietalkene. POP!-figurene er kule, men vår klare favoritt er Darth Vader. Chewbacca-kosedyr er også noe vi gjerne ønsker oss. Det kan vi i hvert fall si om Kylo Ren-lyssverdet. Eventuelt denne radiostyrte Darth Vader. Leke kan du i hvert fall gjøre med den utrolige Playstation 4 1TB Limited Edition Star Wars. Du kan også sterkt vurdere det vi mener er tidenes kuleste Lego-sett. For den kreative er Star Wars-tegnesettet en supervinner. Apropos moro så bør du, hvis du har mulighet, kjøpe Disney Infinity 3.0. Rent lekmessig kan vi også anbefale Chewbacca-nerfen. Ta også en titt på dette puslespillet. Så anbefaler vi Star Wars Battlefront. Vi anbefaler også brettspillet Star Wars Imperial Assault. Du finner flere Star Wars-leker her.

Wacky Wobbler Star Wars

Star Wars Walkie Talkie

Darth Vader-POP!

Chewbacca-kosedyr

Kylo Ren-lyssverd

Radiostyrt Darth Vader

Playstation 4 Star Wars Limited Edition

Darth Vader Lego-sett

Star Wars tegnesett

Disney Infinity 3.0

Chewbacca Nerf

Star Wars puslespill – 160 biter

Star Wars Battlefront

starwars

Nytte

En gaveeske med Darth Vader isskrape, antisklimatte og luftfriskere er tingen for de fleste.Nytte er det også å ha en snowscotter, eller sparkesykkel for snø. Spesielt en del steder i Norge og da er det jo perfekt å ha en med Star Wars-tema. Nyttig kan også en kalender være, og denne kalenderen har bilder fra film nummer 7. Er du mer i klassisk modus kan du sjekke ut denne kalenderen. Du kan også holde lyset på om natten fra en Dødsstjerne. Nøklene kan du holde på plass med denne Star Wars-nøkkelringen. Skal du legge deg bør du selvfølgelig legge deg i et Star Wars-sengesett. Pusse tennene bør man jo også gjøre. En trillekoffert for barn med Star Wars Rebels-motiv er også en sikker vinner. Vi slet litt med hvor vi skulle plassere Max Factors Limited Edition-mascara fra Star Wars, men vi ble overbevist om at den var nyttig. Hold varmen med et Star Wars-fleecepledd. Nyttig med lebestift er det jo også, og dette er den som også er limited edition fra Max Factor. Hva med å virkelig ta den helt ut med en Star Wars-seng? Eventuelt bare vurdere en ekstraseng for barn. En koffert for voksne med stormtropper er fin å ha.

Star Wars-dingser til bilen

Star Wars Snow Scooter

Star Wars 2016 kalender

Star Wars classic kalender

Death Star-lampe

Star Wars-nøkkelring

Star Wars-sengesett

Star Wars tannbørstesett

Star Wars Rebels-trillekoffert

Max Factor Limited Edition Star Wars-mascara

Star Wars fleecepledd

Max Factor Colour Elixir Lipstick Star Wars

Star Wars seng

Star Wars ekstraseng

American Tourister Star Wars-koffert 

starwars

Litteratur

Man har faktisk samlet alle de gamle Star Wars-tegneseriene i en stor norsk samling, den gir mange timer med underholdning. Skal du virkelig vite alt kan du sjekke ut Star Wars-leksikonet. For den innvidde kan man sjekke ut Sith-boken. Du kan også sjekke ut hva som skjedde med Grand Moff Tarkin i boken Tarkin. En av de fineste bøkene vi har sett om Star Wars er Ultimate Star Wars:. En kul bok for små og store er Star Wars Doodle Book. Du finner flere Star Wars-bøker her.

Star Wars-tegneserier

Star Wars-leksikon

Book of the Sith

Tarkin: Star Wars

Ultimate Star Wars

Star Wars Doodle Book

Les også: Slik får du Star Wars-stil