- Kommersiell markedsføring -

Barn lærer av å utforske og derfor er lek på nettbrett ikke nødvendigvis det verste som har skjedd.

De fleste småtasser under skolealderen leker med nettbrett. Det er facinerende å se hvor logisk mobil og nettbrett er for de minste og hvor fort de behersker de teknologiske aspektene.

Dette har du ikke sett før

Er du som forelder opptatt av at barnet ditt ikke skal tilbringe alt for mange timer foran skjermen?  Hva hvis skjermtiden ble brukt til å lære?

Osmo er et helt spesielt spillutstyr som visker ut grensene mellom digital og virkelig lek. Med Osmos reflektor over iPadens kamera blir bordet overflate forvandlet til et spillebrett der du bruker fysiske gjenstander til å spille digitale spill. Dette er lek for både store og små!

b056a41372b8c413ddbf3fe29328ed9b

Barns utvikling i tråd med teknologien

Barn skjønner intuitivt hvordan nettbrettet skal brukes, og her kan foreldre se verdien av den moderne teknologien. Mor og far bør velge gode apper og programmer som bidrar til utviklingen. Barn kan lære masse om alt fra bokstaver, tall, lyder og farger hvis du finner de riktige appene.

Vi kan ikke skjerme barna fra den digitale hverdagen, og må kunne gi dem muligheten til å utforske, slik at de får utviklet sin digitale kompetanse. Osmo er en helt ny måte å bruke iPad på for barn.

Her kan du lese mer om spilleutstyret Osmo.

9b7472d86a7d4539037b2071ee935add

 

Spillene anbefales for barn fra 6 års-alderen.

I startpakken får du 4 spill som vil utfordre både kreativiteten og problemløsningsevnene hos både store og små. Barn kan utforske og lære mer om fysikkens lover med spille Newton. iPaden forvandles til et tegneverktøy i spillet Masterpiece. Puslespill har alltid vært en populær lek hos barn for å trimme hjernen.Med spillet Tangram matches puslebiter i tre med figurer på skjermen. Spillet Words hjelper barnet å løse ordgåter og lære engelsk.

Slik fungerer spilleutstyret

Last ned Osmo-appene til iPaden, plasser iPaden i stativet, og fest reflektoren over kameraet. Nå er bordflaten foran iPaden spillebrettet ditt. Finn frem de medfølgende brikkene og start appen, så er du klar for innsats!

Når du først har lastet ned appen, trenger du ikke internettkobling for å spille. Dette er optimalt når familien reiser på ferie til utlandet eller på hytta.

Osmo-spillene kan spilles alene eller sammen med venner.

Les mer om det interaktive spillet HER.