- Kommersiell markedsføring -

Har du en dårlig dag og trenger noe som får fram smilet om munnen? Eller vil du bare ha noe unikt, som ikke alle andre har, og vil imponere vennegjengen? Da er disse sokkene løsningen. Chattyfeed fra Coolstuff.no er de nye må-ha sokkene alle bør ha i skuffen. Hva er vel kjedeligere enn å ha en hel skuff med kun sorte, gamle sokker? Skaff deg heller et par sokker med personlighet!

Du kan velge mellom Don Cottone hvis du føler for å være en mafiaboss. Eller La Diva hvis du innerst inne er en ekte diva – eller, hva med et par søte Kate Middle Toesokker? Ja, du hørte riktig. Plutselig har du hertuginnen av Cambridge på dine føtter. Hva venter du på?

 

 

ChattyFeet Don Cottone

Still opp på et forretningmøte med bena på bordet og si det velkjente sitatet * I’ll make you an offer you can’t refuse». Med selve mafiabossen Don Cottone fra «Gudfaren» på dine føtter, blir det vanskelig å si nei.

Uansett, er de kule, eller er de kule?

Bestill:

Don Cottone

La Diva

Kate Middle Toe

 

ChattyFeet La Diva

Disse Diva-sokkene er et må-ha for alle divaer der ute! La Diva er sokkene for musikkelskeren – sett på «My Heart Will Go On» av Celine Dion, ta på deg sokkene, og syng en duett med dine føtter. På dager som er trøttere, pigges du opp av føttene!

Bestill:

Don Cottone

La Diva

Kate Middle Toe

 

ChattyFeet Kate Middle Toe

Du kan alltid bære en kongelig på dine føtter – uansett!Ta føttene dine på bordet – ingen kan vel bli fornærma når de ser at det er den best likte personen i det britiske kongehuset på dine føtter. Få folk til å smile med disse, eller få barna til å le med et egenkomponert dukkeshow. Disse slår aldri feil.

Bestill:

Don Cottone

La Diva

Kate Middle Toe

LES OGSÅ:

En sikker vinner som gir deg sommerfølelsen

Dette gjør badingen enda morsommere

Dette er hodetelefonene som redder sommerferien