- Kommersiell markedsføring -

Så enkelt lager du softis med denne maskinen. Dyrt er det heller ikke.

Endelig er den populære softismaskinen på lager igjen!

Den myke isen sies å være oppfunnet av Margaret Thatcher og har vært blant nordmenns favoritter siden 50-tallet. Det er ikke rart. Den søte, fløyelsesmyke kremen i kjeks eller beger spiser vi i ekstreme mengder og ligger dermed på verdenstoppen av is-spisende land.

Først ble softisen kun solgt på konditorier, mens nå kan du få kjøpt den herlige, kalde desserten på kiosker, kafeer, restauranter og bensinstasjoner. Dette kan bli en nokså dyr affære i løpet av sommeren, så hvorfor ikke investere i en softismaskin hjemme?

Sjekk prisen og bestill softismaskinen her.

En kunde er svært begeistrert for ismaskinen, og mener det smaker like godt som kjøpe-is.

Var veldig spent da jeg bestilte denne ismaskinen. Men gleden ble ganske stor etter at jeg hadde prøvd den. Smaken på vaniljeisen er like god som kjøpeis, andre har jeg ikke fått prøvd ennå, men de kommer. Meget fornøyd. Det blir nok flere fornøyde barnebarn her. Kan bare anbefales 🙂

softSå enkelt og så godt

Det meste en kan lage hjemme pleier å smake bedre enn det fabrikante og masseproduserte. Med denne softismaskinen er det ikke mer komplisert enn å følge instruksene og du har hjemmelaget softis på ca. 25 minutter!

Her finner du softismaskinen.

Plugg maskinen i stikkontakten, hell i isblandingen og trykk på on-knappen. Etter ca. 15 minutter kan du klemme ut perfekt softis rett ned i et kremmerhus, beger eller bare en helt vanlig skål.

ThinkstockPhotos-465290619Så mye mer enn kun is

I Norge selges og kjøpes det nok mest av vaniljesmaken. Men du finner softis i andre smaker som jordbær og sjokolade.

Nordmenn forestrekker vaniljesmaken som tillater en fantasifullt utvalg av strøssel og toppinger som virkelig kan sette prikken over i`en på den kalde favoritten.

Hvem som selger den aller beste softisen, er opp til debatt, men det er flere som mener at du for den aller største softisen på den lille kiosken på Nesset i Follo.

I softis-sesongen fra mars til oktober forsvinner 15 tonn myk ismasse fra de to ismaskinene og ut av kiosklukene på Nesset. Det vil si omkring 80 000 softis, skriver Godt.no

Det har seg også slik at en softis vekker minner hos mange. Den første munnfull og smaken tar deg tilbake til barndommen der du stod foran iskremboden.

Dette er ikke bare moro for barn. Voksne får nok like mye glede ut av denne maskinen, i tillegg til å kanskje kunne prøve seg litt frem smaksmessig.

Kanskje du finner på en ny smak eller kommer opp på med nydelige toppinger du kan imponere venner og familie med på neste sommerfest.

Ta en titt på sommerens absolutte «must-have» og gled store og små.

sift1