- Kommersiell markedsføring -

Det er svært frustrerende å ikke få sove når kvelden kommer. Enda mer irriterende, er å bli holdt våken om natten fordi sidemann snorker. Et velkjent triks er å dytte til sidemann og få personen til å legge seg på siden. Det pleier å hjelpe. I hvert fall i 10 minutter.

Til alle dere som plages av snorking, enten om det er du selv som snorker, eller at du blir holdt våken om natten på grunn av sidemann; denne artikkel er dedikert til dere.

Den billige løsningen som gir nattefred

De fleste vil oppleve at det ofte ikke er en definert årsak til hvorfor man snorker, selv om man gjerne ser at nesetetthet (som følge av sykdom) kan være med på å gjøre problemet større. Snorking regnes nemlig som et normalfenomen, og er svært utbredt – uten at det gjør nattesøvnen noe fredeligere.

Heldigvis finnes det en rekke tips og kjerringråd som gjør at man snorker mindre, men også geniale produkter som fjerner snorkingen helt – i hvert fall lyden.

Sjekk ut SleepPhones. Dette produktet kommer til å revolusjonere nattesøvnen. SleepPhones en myk hodetelefon du kan sove med. Takket være at høyttalerne er tynne, vil du ikke merke dem når du sover. Til tross for det slanke designet har de også god lydkvalitet.

Her finner du dine SleepPhones

Artikkelen fortsett under bildet

20110219_sleep_ 5170

 

SleepPhones fås i to varianter: Tilkobling med ledning eller trådløs tilkobling via Bluetooth. Med denne kan du kan koble hodetelefonene til din smarttelefon, mp3-spiller, stereoanlegg, TV eller datamaskin og nyte god lyd fra en hodetelefon det ikke er ukomfortabelt å ligge … sove med. Hva venter du på?

Her finner du dine SleepPhones

55908c02ec8eb2f5b0ead28eedabf855