- Kommersiell markedsføring -

Mange har ventet på denne smartklokken fra FitBit.

Det er ikke overraskende at nordmenn har kastet seg over det nyeste tilskuddet av smartklokkefamilien. Bare ifjor ble det solgt over en halv million smartklokker og armbånd. Spådommen for 2016 er enda mer optimistisk og kan tyder på at nordmenn vil bli enda mer opptatt av helse, trening og teknologi.

FitBit Blaze

FitBit Blaze er den nyeste modellen av smartklokker som holder deg oppdatert på alt som skjer i livet ditt i tillegg til å være din bestevenn på trening. Nå er det kun et fåtall igjen på lageret så her er det førstemann til mølla!

Her finner du smartklokken som gjør hverdagen og treningen enklere!

087ce743e489d8d8d4bf31a636bbc0ca

Usikker på om FitBit passer for deg?

«Fitbit Blaze er den beste klokken vi har testet fra selskapet.»

Tek.no anbefaler Fitbit Blaze i sin test fra 7. mars 2016

Les hele testen her Test av Fitbit Blaze

Den smarte klokken hjelper deg både i hverdagen og på trening. De færreste kan påstå at de ikke blir ekstra motivert når de får se nøyaktig hvordan de har prestert under økten. Antall kilometer, makspuls,antall steg eller kalorier. Uansett hva som motiverer deg kan FitBit Blaze hjelpe deg med.

Du kan legge inn mål for treningen og se fremgangen etter hver treningsøkt. I tillegg vil Fitbit Blaze måle puls, steg, distanse og søvn: Alle døgnets aktiviteter blir lagret, trådløst synket og omdannet til vakker statistikk i Fitbit-appen!

Testen utført av Tek.no vil blidgjøre deg som er opptatt av skjerm. Testpanelet var skeptiske til skjerm som reagerer ved hjelp av berøring, men ble positivt overrasket. Skjermen er skarp og fungerer godt i sollys. I tillegg til at den reagerte raskt når du sveipet fingeren over skjermen.

Sjekk varelageren før klokken blir utsolgt!

9769f5d171c66e97c4e0ec74319dc4bd

Gjør klokken mer personlig

Klokken er ikke bare smart- den er også lekker i designet. Fitbit Blaze kommer med en gummireim, som passer godt for alle mosjonister. Skal bevege på deg og svette- er det lurt å ha en klokke som tåler begge deler.

Skulle gummireimen ikke falle i smak, har du nå faktsik mulighet til å bytte den ut. Velg mellom forskjellige farger i smidig og fuktighetsbestandig plast, mykt skinn eller eksklusivt og stilrent stål. Her kan du se utvalget.

Ikke vent for lenge. Nettbutikken er snart helt tom for FitBit Blaze klokken.

Sjekk varelageret  på FITBIT BLAZE HER!

Er FitBit Blaze utsolgt eller passer ikke helt din lommebok denne måneden, kan du ta en titt på forgjengeren- FitBit Charge HR.