- Kommersiell markedsføring -

På fjellet, campingtur eller i hagen! Hjemmelaget popcorn er den ypperlige snacksen for både store og små! Nå trenger du ikke mikrobølgeovn heller!

Stadig flere nordmenn velger å bruke feriedagene i naturskjønne omgivelser. Den Norske Naturforeningen opplever stadig større interesse for hyttene i fjellet og både nordmenn og turister setter kurset mot den norske fjellheimen.

En annen populær trend for alle som vender nesen mot sydlige strøk seinere på året, er campingturer til Sverige. Mange barnefamilier setter kurset mot nabolandet som frister med idylliske skjærgårder, badeland og fornøyelsesparker.

En ting til felles for begge feriene er den koselige tiden sammen med familien. Det er tiden rundt bålet eller ved grillen der både store og små samler seg for spill, lek og kos.

Hva trenger vi til lek og spill? Vi trenger snacks og da kommer Campfire Popcorn Maker inn i bildet!

Mystical night landscape, in the foreground hike, campfire and tent

Tenk over hvilke snacks som egentlig egner seg på tur? Sjokolade kan smelte og kan være tung å bære med seg. Mange har i tillegg nøtte- og melkeallergi og det begrenser utvalget. Popcorn er derfor det beste alternativet og er du i tillegg opptatt av sunt kosthold er popcorn såpass kalorifattig at du kan spise større mengder uten dårlig samvittighet!

Her kan du lese mer om Campfire Popcorn Maker.

Lag utekino

Young friends having movie night party. Laying down on blanket in front of movie improvised screen. Backyard decorated with festive string lights. Night time. View from behind.

Er du heldig og har en projektor og laken kan du skape den mest utrolige ute-kinoen men det holder også med Netflix og iPad på tur! Popcorn er den perfekte kinosnacksen og skal du skape den rette stemningen på tur- bør popcorn være med!

Lag et bål eller fyr opp grillen. Toast marshmellows og popp popcorn og nyt sommerkveldene! Barna kommer til å elske Campfire Popcorn Maker. Tenk så morsomt det er å høre at maiskornene poppe og vokse seg store i kjelen.

Campfire Popcorn Maker har langt teleskophåndtak som holder deg på betryggende avstand fra ilden, og etterpå kan håndtaket tas av og pakkes uten problemer! Håndtaket gjør det også mulig å riste på gryten for å hindre at noe brenner seg fast.

9d8c5e6f8a22212180ec366fb88a8573

Les mer om produktet her.