- Kommersiell markedsføring -

Med «Hickies» skohekter blir joggeskoene dine både stiligere, og lettere å ta av og på.

Det ser sjelden pent ut når skolissene henger og slenger, eller når de har snøret seg opp av seg selv. Helsefarlig kan det jo også være, hvis man snubler i de, og faller og slår seg.

Men nå har det kommet et produkt på markedet som løser dette problemet. Og er man i tillegg tilhenger av effektivitet og en flittig bruker av skohornet, vil man kanskje bli litt ekstra glad for å høre om nyheten Hickies.

Sjekk www.nettavisen.no/rabattkode for nye rabattkoder! 

 

Hickies-sportslife

Skohektene Hickies gjør skoene enklere å ta av og på, samt at de gir skoene et renere og stiligere design.

 

En ny måte å lukke skoene på

Hickies er nemlig skohekter som erstatter skolissene, og en helt ny måte å snøre sammen eller lukke skoene på. Du trer bare en gummistropp gjennom hvert av hullparene én gang, og lukker.

Skohektene er perfekte for deg som ikke liker å knyte sko, for deg som er fan av å kippe på skoene med skohornet, for deg som har dårlig rygg, for barn og for eldre. Og for alle andre som er glad i smarte og effektive løsninger.

Hickies-Alessandra

Supermodellen Alessandra Ambrosio avbildet med Hickies i LA. Faksimile fra https://www.facebook.com/HICKIES/

 

Klikk her for å kikke nærmere på skohektene – Hickies

 

Ideen bak

Ideen bak skohektene Hickies var det argentineren Gastón Frydlewski som kom opp med. Han elsker sneakers men hater skolisser. Dermed klekket han ut ideen til produktet Hickies, fortalte kjæresten sin om det, og så begynte hjulene å rulle. Mariquel Waingarten tente umiddelbart på ideen som hun syntes var genial og støttet Gastòn på at de skulle gå et steg videre med ideen.

Etter testing med Kickstarter og enorm respons i markedet, har i dag Gastón Frydlewski sin drøm blitt til virkelighet. Kjæresteparet Gastón og Mariquel endte med å si opp jobbene sine, gifte seg og flytte til New York hvor selskapet Hickies ble grunnlagt.

 

Vel din farge

Hickies-farger

I dag selges Hickies til hele verden via nettet, og de finnes selvfølgelig i mange forskjellige farger slik at man enten kan matche fargen på sine sneakers eller skape kontraster. Skohektene koster kun kr 149,- og da får man med 14 stk. hekter som er akkurat nok til et par sko. Ganske enkelt genialt.

Klikk her for å kikke nærmere på skohektene – Hickies

 

Ute etter rabattkoder på sneakers? Se her!