- Kommersiell markedsføring -

Dette er nyhetene og bestselgerne du bør merke deg.

Vi har forhørt oss med Enklere Liv, butikken med smarte dingser som ofte kan forenkle hverdagslivet og gjøre det hakket bedre. Nyheter og bestselgere som kommer til å gå fort unna er smarte ting til hjemmet, eksempelvis vindusvasker, feiekost og terrassevarmer.


Sjekk også:

Nyhetene hos Room21

Designbeslysning for lekre lamper

Ellos for billigere, men svært populære interiørartikler


Våren er i full gang! Nå er det på høy tid å vaske vinduer og få bort støvet inne. Da trenger du en vindusvasker som gjør jobben enda enklere, og en feiekost som lett fjerner skitt fra alle kriker og kroker hjemme.

Få også med deg: Slik får du best og billigst solskjerming hjemme

Batteridrevet feiekost fra Kärcher

Den elektriske, batteridrevne feiekosten KB 5 fjerner lett skitt og er klar til bruk raskere enn en støvsuger. Sjekk prisen her.

En skikkelig vindusvasker

Kombinasjonen av sprayflaske og vindusvasker sammen med oppsugingsfunksjonen, sørger for svært effektiv rengjøring og stripefritt resultat. Kan brukes på vinduer, glassflater og dusjkabinett. Dette vindusvasker-settet gjør virkelig susen, og det til en rimelig penge. Sjekk her!

Nyhet! Perfekt utevarmer på terrassen

Dette er viktig å tenke på: Som de eneste terrassevarmerne i verden, kan IMUS trygt berøres hele tiden, selv når den er påslått. Trygt for både barn og husdyr å berøre. Sjekk prisen på utevarmer til terrassen her.

Nyhet! Helt rå høyttaler med vinkjøler og lys

Dette kommer til å bli en storselger, ifølge Enklere Liv. Kooduu er gulvlamper med LED, og har innebygget vinkjøler for økt funksjonalitet, samt en stilig Bluethooth-høyttaler. Et stort pluss: Dansk design! Sjekk pris og beholdning her.

Sjekk også:

Nyhetene hos Room21

Designbeslysning for lekre lamper

Ellos for billigere, men svært populære interiørartikler