Dette er dingsen alle ønsker seg på kjøkkenet.
Få ting er så godt som et saftig stykke kjøtt. Derfor er skuffelsen stor når du i timevis har tilberedt mat og resultatet blir et kjøttstykke som er overkokt, smakløst og så tørt at du nesten ikke klarer å svelge det.
Løsningen for deg, og alle andre nordmenn, er å skaffe en Epicure Sous Vide. Dette er kjøkkenmaskinen som hjelper deg lage mat som på en restaurant.
Dette er Epicuré Sous Vide![37520376fffc276e7c84b315d5d41bef](http://dingsetips.nettavisen.no/wp-content/uploads/2016/04/37520376fffc276e7c84b315d5d41bef-300x225.jpg)
Sous Vide betyr under vakuum på fransk og går ut på nettopp det: vakuumpakket kjøtt som tilberedes i vann som holder jevn temperatur over lang tid. Den jevne temperaturen gjør at hele stykket/porsjonen får samme temperatur, og maten blir aldri overkokt.
I stedet for at den stekte biffen blir kjedelig grå på utsiden og kald i midten, får hele biffen den samme, pene nyansen. Og ja, du kan tilberede båe kjøtt, fisk, fugl og egg med kjøkkenmaskinen. Og vi garanterer deg; resultatet blir like bra hver gang!
Her finner du produktet
Slik bruker du kjøkkenmaskinen
Tidligere var man avhengig av en stor og dyr maskin for å kunne lage sous vide. Med kjøkkenmaskinen Epicure Sous Vide trenger man derimot bare en stikkontakt og en kasserolle. Sett i støpselet, plasser Epicure i den vannfylte kasserollen, og still inn riktig temperatur ved hjelp av hjulet på toppen. Til å vakuumpakke maten selv trenger du bare en plastpose som kan lukkes.
Tekst fortsetter under bildet
![ff784bdc08fcfae58c35930dede000b6](http://dingsetips.nettavisen.no/wp-content/uploads/2016/04/ff784bdc08fcfae58c35930dede000b6-1024x768.jpg)
En stor fordel med Epicure Sous Vide-maskinener er at sirkulatoren i maskinen er utstyrt med timer, slik at du kan drive med andre ting mens middagen lager seg selv! Ettersom vi er på vei inn i vår- og sommersesongen, passer jo dette perfekt. La kjøttet ligge og godgjøre seg i kjøkkenmaskinen, mens du koser deg med kald drikke i solveggen. Når kjøttet er perfekt gjennomstekt, trenger du kun å frese kjøttstykket kjapt på grillen – og voila! – plutselig er du blitt hele nabolagets grillkonge.
Her finner du produktet
Fakta om Epicuré Sous Vide
- Nedsenkbar sirkulator til sous vide-tilberedning hjemme!
- Kjøtt, fisk, fugl og egg passer fint å lage med sous vide
- Varmer opp vann til opptil 95 °C
- Sirkulerer 5,6 liter vann i minuttet
- Kapasitet: 13 liter vann
- Still inn ønsket temperatur og tid med knappen på oversiden og rattet på siden
- Nøyaktighet på valgt temperatur: +/- 0,1 °C
- Skjerm som viser temperatur og tilberedningstid
- Utstyrt med timer og slår seg av når ønsket tilberedningstid er nådd
- Varsler med lyd når ønsket vanntemperatur og tilberedningstid er oppnådd
- Varsler med signal når vannivået blir for lavt, og sirkulatoren slår seg da av
- Mål: cirka 35 cm lang, diameter cirka 7 cm
- Vekt: cirka 1 kg
- Ledningens lengde: 1 meter
- En klemme på baksiden sørger for stabilitet
- Kobles til 220-240 V / 50 Hz
- Effekt: 1300 W
- Maten vakuumpakkes hver for seg. Du kan lage til flere vakuumpakkede ingredienser om gangen, så lenge de skal tilberedes på samme temperatur og får plass i kasserollen.
- Slik vakuumpakker du: Legg maten i en plastpose som kan lukkes (ikke inkludert). Senk posen i vann slik at åpningen er like over overflaten, og lukk posen.
- Esken inneholder:
- sirkulatoren KitchPro Sous Vide
- bruksanvisning på norsk, svensk, engelsk, dansk, finsk og tysk