- Kommersiell markedsføring -

Løsningen for deg som ikke vil plage naboen med blomstervanningen.

Har du jobbet hardt for å holde liv i stueplantene dine i vår og vinter? Vannet og gjødslet og kanskje t.o.m. snakket eller sunget litt for de?

Og nå som sommerferien nærmer seg med stormskritt, gruer du deg kanskje litt for hvordan de skal klare seg? For du kan jo ikke spørre naboen om å vanne altfor ofte, og ikke i hele sommer heller. De skal jo sikkert også reise bort, på hytta eller en tur til Syden.

Heldigvis finnes det en enkel løsning for alle blomsterglade venner!

Ute etter utendørs vanningssystemer? Sjekk her!

 

Auto-drip vanningssystem

Auto-Drip vanningssystem holder liv i plantene dine gjennom ferien, og ellers også hvis man vil.

 

Auto-drip watering system er et smart selvvannende system som kan holde liv i opptil 10 planter av gangen. Du bare setter den lille boksen ved siden av plantene i vinduet, fyller beholderen med vann og trekker ut den tynne ledingen med vanningshoder mellom plantene. Deretter stiller du inn maskinen på hvor ofte og hvor mye du vil plantene skal vannes.

Enklere blir det ikke, og mest sannsynlig vil du bli mer fornøyd med dette resultatet enn om naboen skulle få ansvaret. Om du vil kan du selvfølgelig fortsette å benytte systemet i hverdagen også. Det eneste du da trenger å passe på er å lade batteriet innimellom, og fylle på vann i beholderen, så vil plantene alltid være sikret vann.

Og dersom venner klager over at de ikke har grønne fingre, så kan du bare informere de om den gode nyheten, for som regel er det tørken som tar blomstene på sommeren.

Her får du kjøpt Auto-Drip Watering System

 

Selvvannende blomsterpotte

 

 

Et annet alternativ er de nye selvvannende blomsterpottene Parrot Pot, som du faktisk kan styre fra mobilen. Dette er kanskje for de som er litt ekstra interessert i å lykkes litt ekstra med planter og blomster, for her snakker vi ikke bare vanning.

Eller man kan det om man vil, men i tillegg kan denne smart-potten også informere deg om andre nyttige ting, som jordnivå, næring og om planten trenger mer eller mindre lys. Du får varsel når planten trenger oppmerksomhet, og du får råd om pleie som er tilpasset nettopp din plante. Denne potten er med andre ord ganske så smart, og på en måte kan man nesten si det er litt som å snakke med plantene og blomstene «på ordentlig».

Her kan du kikke mer på Parrot Pot

 

Her finner du flere og rimeligere selvvannende potter,
som kun vanner!

 

Opp-ned blomsterpotter

 

 

Sjekk også ut de festlige opp-ned hengende blomsterpottene, som ikke krever vanning oftere enn 1 – 2 ganger pr. måned. Morsomt design på kjøkken eller stue får du også, om du velger denne varianten, og ganske sikkert mange overraskende blikk fra venner og familie.

Her finner du disse 

 

Les også:

Denne butikken bør du stå på mailinglista til

Her kan du gjøre hotellkupp til sommerferien